Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją sukėlęs Z.Zidane'as atsipirko asmenuke

Jei esi Madrido „Real“ vyriausiasis treneris ir pasaulio futbolo legenda Zinedine'as Zidane'as, kasdieninės gyvenimo situacijos gali būti kur kas paprastesnės.
Ignacio Fernandezas ir Zinedine'as Zidane'as
Ignacio Fernandezas ir Zinedine'as Zidane'as / La Voz de Galicia nuotr.

Būtent taip prancūzui nutiko praėjusį savaitgalį, kai jis vykdamas į treniruotę padarė avariją – susidūrė su kitu automobiliu.

Visgi šis incidentas Z.Zidane'ui kainavo labai pigiai. Pamatęs, jog į automobilį įvažiavo Prancūzijos futbolo legenda, nukentėjusysis tiesiog paprašė pasidaryti asmenukę ir problema buvo išspręsta.

„Atpažinau jį iš karto. Pasakiau, kad būčiau norėjęs jį sutikti kur kas smagesnėmis aplinkybėmis, nors ir šios nebuvo prastos. Paprašiau nuotraukos kartu, nes kaži ar kas būtų patikėjęs, kad į mano automobilį atsitrenkė Z.Zidane'as. Treneris nusiėmė kepurę ir sutiko nusifotografuoti. Dar pajuokavau, kad problemą galime greitai išspręsti apsikeisdami automobiliais, bet jis nesutiko“, – apie vieną įdomiausių gyvenimo nuotykių linksmai pasakojo Ignacio Fernandezas.

Jis taip pat papasakojo, kad Zizou džiaugėsi, jog nukentėjusysis neprašė autografo, marškinėlių ar bilietų į rungtynes, nes tuo metu jau vėlavo į treniruotę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius