-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barcelona“ akiratyje – „Valencia“ gynėjų duetas iš Prancūzijos

Pastiprinimo gynėjų grandyje ieškančio „Barcelona“ klubo akiratyje atsidūrė „Valencia“ prancūzų duetas, praneša Katalonijos sporto žiniasklaida.
Adilas Rami
Adilas Rami / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak dienraščių „El Mundo Deportivo“ ir „Sport“, Ispanijos čempionų žvilgsniai krypsta į 29 metų Jeremy Mathieu ir 27 metų Adilį Rami.

Neseniai pasibaigusiame Ispanijos čempionate „Valencia“ ekipa liko penktoje pozicijoje. „Šikšnosparniai“ paskutiniajame ture pralaimėjo „Sevilla“ ekipai, o ši nesėkmė leido laipteliu aukščiau palypėti San Sebastiano „Real Sociedad“ klubui, kuriam kartu su ketvirtąja vieta atiteko ir teisė žaisti UEFA Čempionų lygos atrankos varžybose.

Spėliojama, kad toks „Valencia“ fiasko paskatins kai kuriuos futbolininkus ieškotis naujų komandų. Tarp potencialių kandidatų, kurie jau šią vasarą pageidautų keisti klubą, minimi ir A.Rami bei J.Mathieu. Beje, pastarojo išpirkos suma yra labai jau menka – tik 8 milijonai eurų, o tai turėtų masinti finansinių išteklių turinčius klubus.

Kaip teigia „El Mundo Deportivo“, Katalonijos klubas veikiausiai jau pasimokė iš klaidos, kuomet už 25 milijonus eurų buvo įsigytas ukrainietis Dmitrijus Čygrinskis, ir dabar ieško gynėjų, kurie iškart įsilietų į komandos žaidimą ir nesunkiai adaptuotųsi Ispanijoje. Įvertinus visus svarbiausius niuansus, A.Rami ir J.Mathieu atrodytų itin tinkami Ispanijos čempionams: abu žaidėjai jau apsiprato Primeroje, yra fiziškai stiprūs, aukšti ir, svarbiausia, greiti gynėjai.

Anot „Sport“ publikacijos, jei „Barcelona“ nuspręstų sumokėti 8 milijonų eurų išpirką už J.Mathieu, katalonai veikiausiai susigundytu pasiūlymu įsigyti ir A.Rami. Teigiama, kad žaidėjo agentai patys susisiekė su „Barcos“ derybininkais ir jau teiravosi, ar jų nedomintų galimybė įsigyti gynėją. A.Rami Ispanijos čempionams, manoma, kainuotų apie 10 milijonų eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius