Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Barcos“ prezidentas neigia kalbas apie L.Messi sugrįžimą: „Statome naują komandą“

„Barcelona“ klubo prezidentas Joanas Laporta paneigė kalbas apie galimą Lionelio Messi sugrįžimą į Katalonijos komandą.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Argentinietis paliko „Barcą“ praėjusią vasarą, kai po 21 metų Barselonoje persikėlė į „Paris Saint-Germain“ komandą Prancūzijoje.

Vis dėlto L.Messi sezonas Paryžiuje nesiklosto taip, kaip norėtų septyniskart geriausias planetos žaidėjas. Argentinietis Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate yra įmušęs tik du įvarčius (tiesa, atlikęs 10 rezultatyvių perdavimų), o PSG jau pasitraukė iš UEFA Čempionų lygos, kai aštuntfinalyje po trijų Karimo Benzema varčių nusileido Madrido „Real“ klubui.

Maža to, L.Messi, kartu su kitais PSG žaidėjais (išskyrus Kylianą Mbappe), buvo nušvilptas pastarosiose Prancūzijos čempionato rungtynėse „Parc des Princes“ stadione.

Tai paskatino kalbas apie galimą L.Messi sugrįžimą į „Barcelona“, su kuria jis keturis kartus laimėjo Čempionų lygą ir 10 sykių tapo Ispanijos čempionu, bet J.Laporta paneigė, kad tokia galimybė šiuo metu egzistuoja.

„Iš Messi ar jo stovyklos nesulaukiau jokių žinučių apie galimą jo sugrįžimą. Dabar to nesvarstome. Statome naują komandą, kurioje persipina jaunystė ir patirtis, ir ši simbiozė veikia. O Leo yra Leo – jis visada nori laimėti.

Man nebuvo lengva matyti, kaip jis palieka klubą, bet kai tai nutiko, aš galvojau apie klubo finansus ir negalėjau dar labiau rizikuoti. Manau, kad pasielgėme taip, kaip turėjome pasielgti“, – praėjusią vasarą, kai „Barca“ nepajėgė išsaugoti L.Messi dėl finansinės klubo situacijos, prisiminė J.Laporta, kalbėjęs Ispanijos radijuje RAC1.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Joanas Laporta
AFP/„Scanpix“ nuotr./Joanas Laporta

L.Messi su PSG yra pasirašęs dvejų metų sutartį, kuri baigs galioti 2023 m. vasarą.

Be jo likusi „Barca“ sudėtingai pradėjo sezoną, ilgą laiką buvo Ispanijos čempionato lentelės viduryje ir nepateko į Čempionų lygos atkrintamąsias, bet pastaruoju metu išgyvena renesansą.

Klubo legendos Xavi treniruojama komanda nepralaimėjo jau 12 susitikimų iš eilės, užkopė į trečią vietą „La Liga“ čempionate, pateko į UEFA Europos lygos ketvirtfinalį, o saldžiausią pergalę pasiekė Madride, kur net 4:0 sutalžė amžiną priešą „Real“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius