-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bayern“ įvarčiais baudęs C.Ronaldo sulaukė skandalingų vokiečių kaltinimų

„Bayern“ dviem įvarčiais nubaudęs Cristiano Ronaldo sulaukė skandalingo vokiečių atsako. Žurnalas „Der Spiegel“ išplatino žinią, jog Madrido „Real“ žvaigždė prieš 8 metus išprievartavo moterį ir už tai, kad tylėtų, sumokėjo jai beveik 400 tūkst. JAV dolerių.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

„Der Spiegel“ teigia, kad C.Ronaldo 2009 metais buvo apkaltintas dėl 20-metės išprievartavimo Las Vegaso viešbutyje, tačiau išsisuko suderėjęs sumokėti nukentėjusiajai 375 tūkst. dolerių, tad byla teismo nepasiekė. C.Ronaldo tuo metu atstovavo „Manchester United“.

Teigiama, kad moteris tuomet kreipėsi į policiją. Portugalas buvo atpažintas pagal baltą rožinį, kurį tuo metu nešiojo. C.Ronaldo Las Vegase su bičiuliais tuomet atostogavo.

C.Ronaldo atstovai, kaltinimus pavadinę „žurnalistiniu išsigalvojimu“, jau pranešė, kad bus imtasi teisinių veiksmų dėl žurnalo publikacijos.

Beje, portugalų dienraštis „Jornal de Noticias“ įvykį aprašo kitaip ir tvirtina, kad prievartos santykiuose nebuvo – C.Ronaldo merginai neva sumokėjo už tai, kad ši neviešintų jų meilės nuotykio.

Madrido „Real“ šiuo metu kovoja su Miuncheno „Bayern“ dėl patekimo į UEFA Čempionų lygos pusfinalį. Pirmąsias rungtynes Vokietijoje 2:1 laimėjo „Real“, o abu ispanų įvarčius pelnė C.Ronaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius