Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Be absurdiškai pasielgusio Neymaro likusį PSG išgelbėjo K.Mbappe magija

Lionelis Messi vis dar švenčia triumfą pasaulio futbolo čempionate, o jo atstovaujamas „Paris Saint-Germain“ klubas be argentiniečio iškovojo dramatišką pergalę Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse.

Paryžiečiai namuose 2:1 įveikė „Strasbourg“ klubą.

Rungtynių pradžia nieko blogo PSG ekipai nežadėjo, nes jau 14-ą minutę Marquinhosas išvedė savo komandą į priekį po Neymaro perdavimo.

Bet situacija aukštyn kojomis apsivertė po pertraukos.

51-ą minutę tas pats Marquinhosas netyčia nukreipė kamuolį į savo vartus varžovui atliekant perdavimą į baudos aikštelę.

Jau po 11 minučių PSG liko be vienos iš savo didžiausių žvaigždžių Neymaro. Jis iš pradžių užsidirbo geltoną kortelę už smūgį į veidą varžovui, o po poros minučių prieš save dar sykį išvydo geltoną kortelę, o tuo pačiu ir raudoną, už vaidybą siekiant uždirbti baudinį, nors oponentas jo net nelietė.

10 prieš 11 likę paryžiečiai stengėsi pasiekti pergalę, o ją iškovojo paskutinėmis mačo akimirkomis.

Kylianas Mbappe pats uždirbo ir pats realizavo baudinį jau per pridėtą rungtynių laiką, taip dar sykį primindamas apie save po įspūdingo pasirodymo planetos pirmenybėse, kur atsiėmė rezultatyviausiam žaidėjui skiriamą „Auksinio batelio“ apdovanojimą.

Paryžiaus klubas vertėsi be prieš 10 dienų pasaulio čempionate triumfavusio L.Messi, kuriam skyrė atostogas iki sausio 1 dienos. Tuo tarpu planetos pirmenybių finale argentiniečiui nusileidęs K.Mbappe žaidė nuo pat rungtynių pradžios.

Tris taškus iškovojęs PSG išlieka turnyro lyderiu ir 8 taškais lenkia artimiausią persekiotoją „Lens“ klubą. Tiesa, šis dar yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau nei Paryžiaus komanda.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius