Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Borussia“ futbolo klubo generalinis direktorius: „Bayern“ mus žlugdo"

Vokiečių Dortmundo „Borussia“ futbolo klubo generalinis direktorius Hansas-Joachimas Watzke teigia, kad Robertas Lewandowskis ir Mario Gotze nebuvo vieninteliai žaidėjai, kuriuos iš „geltonai juodų“ siekė įsigyti Miuncheno „Bayern“.
„Borussia“ futbolininkai ir vėl pralaimėjo
„Borussia“ futbolininkai ir vėl pralaimėjo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dabartiniai Vokietijos čempionas iš „Borussia“ ekipos 2013 metais įsigijo M.Gotze, o 2014 vasarą komandą papildė į ne vieną pergalę Dortmundo ekipą vedęs R.Lewandowskis.

H-J.Watzke patikino, kad „Bayern“ norėjo įsigyti ir dar daugiau jo komandos žaidėjų, tačiau to padaryti jiems dar nepavyko. „Borussia“ generalinis direktorius tuo pasakydamas norėjo pabrėžti, kad bavarai jau nuo 2012 metų juos nori sužlugdyti.

„Bayern“ mus „sudraskė“, kai įsigijo R.Lewandowski ir M.Gotze. Jie buvo itin svarbūs žaidėjai mūsų komandoje, – teigė vokietis. – Tačiau tai buvo ne vieninteliai žaidėjai, kuriuos siekė įsigyti „Bayern“.

„Bavarai mus norėjo sužlugdyti 2012 metais, kai mes du metus iš eilės triumfavome Bundeslygos pirmenybėse. Mes tapome rimta grėsme „Bayern“ klubui, nes turime daug sirgalių ir žmonių, kurie simpatizuoja BVB ekipai“, – pridūrė H-J.Watzke.

Manoma, kad anksčiau „Bayern“ yra bandęs iš „Borussia“ prisivilioti Marco Reusą ir Ilkay'ų Gundoganą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius