-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Capital One Cup“ taurės pusfinalyje – „Liverpool“ ir „Chelsea“ lygiosios

Antradienio vakarą Anglijoje sužaistos pirmosios „Capital One Cup“ turnyro pusfinalio rungtynės. Tačiau jos nugalėtojo neišaiškino.
„Liverpool“ ir „Chelsea“ mačo akimirka
„Liverpool“ ir „Chelsea“ mačo akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Anfield“ stadione susitiko „Liverpool“ ir Londono „Chelsea“ futbolininkai. Ankstyvą įvartį praleidę „raudonieji“ atsitiesė ir iškovojo svarbias lygiąsias, 1:1.

Pirmasis kėlinys prasidėjo Brendano Rodgerso vadovaujamos ekipos spaudimu, tačiau „Chelsea“ jau 18-ąją minutę sulaukė varžovų „dovanėlės“, kai baudos aikštelėje buvo prasižengta prieš Edeną Hazardą. Belgas pats ėmėsi iniciatyvas ir realizuodamas 11 metrų baudinį išvedė svečius į priekį.

Po praleisto įvarčio „Liverpool“ futbolininkai nepasimetė ir toliau aktyviai spaudė varžovus. Vis dėlto per pirmąsias 45 minutes „raudoniesiems“ nepavyko pelnyti įvarčio.

Antrajame kėlinyje visišką persvarą turėjo šeimininkai ir 59-ąją minutę į Thibauto Courtoiso ginamus vartus krito pirmasis įvartis, kai su Jordano Hendersonu susižaidęs Raheemas Sterlingas klastingu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Per likusį laiką „Liverpool“ turėjo dar kelias puikias progas, kurios būtų leidusios įsiveržti į priekį. Sykį į virpstą pataikė Stevenas Gerrardas, o jį po keitimo pakeitęs Adamas Lallana tolimu smūgiu privertė padirbėti T.Courtoisą, tačiau suaidėjus teisėjo švilpukui buvo skelbiamos lygiosios.

Atsakomosios „Capital One Cup“ turnyro pusfinalio rungtynės tarp Anglijos grandų įvyks sausio 27-ąją dieną „Stamford Bridge“ stadione. Šios poros nugalėtojas finale susigrums su Londono „Tottenham“ – „Shieffeld United“ poros nugalėtoju.

Rezultatas:

„Liverpool“ 1 – 1 „Chelsea“

18' [0 – 1] E.Hazard (11m. baudinys)

59' [1 – 1] T.Sterling

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius