Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Čempionų lygos apžvalga: Madrido galiūnams iššūkius meta „Bayern“ ir „Leicester“

Trečiadienį UEFA Čempionų lygoje vyks neįprastai daug futbolo – bus žaidžiamos trejos ketvirtfinalio rungtynės. Dortmundo „Borussia“ namuose priims „Monaco“ – šis mačas perkeltas iš antradienio dėl prieš Dortmundo ekipą surengto teroristinio išpuolio. Planuotuose susitikimuose Miunchene ir Madride šeimininkai atitinkamai priims „Real“ ir „Leicester City“ ekipas.
Jamie Vardy ir Cristiano Ronaldo
Jamie Vardy ir Cristiano Ronaldo / 15min koliažas

„Borussia“ ir „Monaco“ mačo anonsą skaitykite čia.

Miuncheno „Bayern“ – Madrido „Real“

Bavarija nori keršto – prieš trejus metus Josepo Guardiolos vadovaujamas „Bayern“ klubas Čempionų lygos pusfinalio pirmajame mače išvykoje prieš „Real“ pralaimėjo 0:1. Situacija neatrodė labai prasta, tačiau „Allianz Arena“ stadione „Los Blancos“ į Manuelio Neuerio vartus įmušė net keturis sykius.

„Bayern“ neužmiršo Sergio Ramoso ir Cristiano Ronaldo įvarčių ir nori keršto.

Abi ekipos pastaruoju metu demonstruoja puikią formą. „Real“ visuose turnyruose nepralaimėjo jau 9 mačų iš eilės (7 perg., 2 lyg.), o „Bayern“ nors neseniai netikėtai nusileido „Hoffenheim“, bet savaitgalį net 4:1 suspardė Dortmundo „Borussia“.

Traumos. „Bayern“ gretose tikrai nebus traumuoto Matso Hummelso, o „Real“ vidurio gynėjų gretose net du praradimai – Raphaelis Varane'as ir Pepe. Sveikatos problemų abiejų komandų gretose turi ir dar keli futbolininkai, tačiau greičiausiai be minėtų gynėjų abi ekipos pastatys geriausius savo žaidėjus.

Prognozuojamos sudėtys.

„Bayern“ (4-2-3-1): M.Neueris; D.Alaba, J.Boatengas, J.Martinezas, P.Lahmas; A.Vidalis, X.Alonso; F.Ribery, Thiago, A.Robbenas; R.Lewandowskis.

„Real“ (4-3-3): K.Navasas; Marcelo, Nacho, S.Ramosas, D.Carvajalis; T.Kroosas, Casemiro, L.Modričius; C.Ronaldo, K.Benzema, G.Bale'as.

Madrido „Atletico“ – „Leicester City“

Visą sezoną buksavę Anglijos čempionai po trenerio Claudio Ranieri atleidimo laimėjo šešerias rungtynes paeiliui, tačiau savaitgalį pasaka baigėsi, kai išvykoje 2:4 nusileista „Everton“. Nepaisant to, komanda jau nebebijo iškristi iš „Premier“ lygos ir gali ramiai koncentruotis į Europą.

„Atletico“ pralaimėjimo kartėlį pastarąjį kartą jautė vasario pabaigoje prieš „Barcelona“, o po to nepralaimėjo 8 mačų iš eilės. Savaitgalį „Matracai“ sužaidė lygiosiomis su „Real“. Nors pavyti Ispanijos didžiųjų „Atletico“ jau beveik nebeturi šansų, tačiau Ispanijoje reikia kovoti dėl vietos Čempionų lygoje – trečioje vietoje esančiai ekipai ant kulnų lipa „Sevilla“.

Tai bus pirmasis šių komandų susitikimas oficialiuose turnyruose.

Traumos. „Atletico“ gretose dėl traumų žaisti negali Tiago, Augusto Fernandezas, Miguelis Moya ir Sime Vrsaljko, tačiau ir be šio ketverto ekipa sužaidė lygiosiomis su „Real“. Svečių gretose didžiausias praradimas yra gynėjas Wesas Morganas.

Prognozuojamos sudėtys.

„Atletico“ (4-4-2): J.Oblakas; F.Luisas, S.Savičius, D.Godinas, Juanfranas; Koke, Gabi, S.Niguezas, Y.Carrasco; F.Torresas, A.Griezmannas.

„Leicester“ (4-4-2): K.Schmeichelis; Ch.Fuchsas, R.Huthas, Y.Benalouane'as, D.Simpsonas; M.Albrightonas, D.Drinkwateris, W.Ndidi, R.Mahrezas; J.Vardy, Sh.Okazaki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius