Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Cristiano Ronaldo ne tik puola, bet ir ginasi – 19 mln. eurų, kad išvengtų grotų

Ispanijos žiniasklaida pranešė, kad Portugalijos rinktinės puolėjas Cristiano Ronaldo sutiko pripažinti kaltę dėl nuslėptų mokesčių ir sumokės 18,8 mln. eurų siekiančią baudą, kad išvengtų kalėjimo.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

Ispanijos laikraštis „El Mundo“ penktadienį pranešė, kad C.Ronaldo pasirengęs pripažinti keturis nesumokėtų mokesčių atvejus, o tai grėstų dvejus metus nelaisvės. Ispanijoje įprastai nepatenka į kalėjimą žmonės, kurie baudžiami pirmą kartą ir gauna iki dvejų metų nelaisvės bausmę.

Tiesa, šį sandorį dar turi patvirtinti Ispanijos mokesčių inspekcija.

Pranešimai apie šį įvykį įvairiose Ispanijos naujienų portaluose pasirodė likus kelioms valandoms iki C.Ronaldo šou pasaulio čempionate.

Portugalas įmušė tris įvarčius ir padėjo savo rinktinei pasiekti lygiąsias 3:3 rungtynėse su Ispanija.

Prieš metus Ispanijos valstybinis prokuroras apkaltino C.Ronaldo keturiais mokesčių slėpimo atvejais nuo 2011 iki 2014 metų, o valstybei tai kainavo 14,7 mln. eurų.

C.Ronaldo buvo kaltinamas naudojęs papildomas sąskaitas už Ispanijos ribų, kad galėtų nesumokėti mokesčių iš pajamų, gautų už reklamą. Kaltinimai nebuvo siejami su atlyginimu Madrido „Real“ klube.

C.Ronaldo neigė savo kaltę, kai buvo apklaustas teisme praėjusių metų liepą.

2016 metais „Barcelona“ puolėjui Lioneliui Messi skirta 21 mėnesio trukmės nelaisvės bausmė, kai argentinietis buvo pripažintas kaltu, nesumokėjus 4,1 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius