Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas „Panevėžio“ pareiškimas – nukovė „Kauno Žalgirį“

A lygos čempionate pirmadienio vakarą į kovą stojo dvi dėl aukščiausių pozicijų kovojančios ekipos „Panevėžys“ ir „Kauno Žalgiris“. Po įtemptos kovos pergalę 2:1 šventė namuose rungtyniavę panevėžiečiai.

„Panevėžį“ į priekį 13-ąją minutę išvedė Jeffrey Sarpongas, kuris patogiai pasitaisė kamuolį ir pasiuntė kamuolį į tinklą. Tiesa, vartininkui gyvenimą apsunkino rikošetas.

Antrajame kėlinyje Linas Pilibaitis pasiuntė kamuolį į vartus, tačiau teisėjas pakėlė nuošalės vėliavėlę. Kitame epizode Pijus Širvys, žalgiriečių nuomone, sužaidė ranka baudos aikštelėje, tačiau arbitras 11 metrų baudinio į „Panevėžio“ vartus skirti nesiryžo.

Atrodė, kad Ignas Kružikas įtvirtins pergalę šeimininkams, kai jis 89-ąją minutę pabėgo į greitą ataką ir nuginklavo vartininką tiksliu smūgiu.

Vis dėlto tai dar nebuvo pabaiga.

Per pridėtą laiką Rudinilsonas po kampinio sušvelnino atsilikimą, o netrukus tas pats Rudinilsonas dar sudrebino virpstą, po šio smūgio Martynas Dapkus smūgiavo į apytuščius vartus, bet kamuolį blokavo gynėjas.

Po finalinio teisėjo švilpuko nešvariausiu A lygos žaidėju tituluojamas Rudinilsonas demonstratyviai nepaspaudė rankos varžovui, tarp žaidėjų kilo susistumdymas. Tiesa, emocijos gan greitai buvo prigesintos.

„Panevėžys“ po pergalės turi 23 taškus ir užima antrąją vietą A lygos lentelėje. Nuo lyderės Marijampolės „Sūduvos“ Joao Martinso auklėtiniai atsilieka dviem taškais.

„Kauno Žalgiris“ turi 22 taškus, bet laikinosios sostinės ekipa yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau nei panevėžiečiai ir marijampoliečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius