-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estui apkarto patirtis A lygoje: „Daugiau ten nebegrįšiu“

„Palangos“ klubui Lietuvos futbolo A lygoje praėjusį sezoną atstovavęs estas Sergejus Mošnikovas patirtį Lietuvoje prisimena su kartėliu. Su savo šalies žiniasklaida bendravęs futbolininkas kurorto komandą pavadino blogiausia savo karjeroje.
A Lygos futbolo rungytės: "Riteriai" - "Palanga"
A Lygos futbolo rungytės: "Riteriai" - "Palanga" / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Per karjerą Estijos, Lenkijos, Kazachstano, Baltarusijos ir Suomijos klubams atstovavęs S.Mošnikovas jau pradėjo pasiruošimą naujajam sezonui gimtosios šalies „Paide“ komandoje, o treniruodamasis Estijoje saugas bando pamiršti Lietuvą ir sezoną A lygoje.

„Daugiau ten nebegrįšiu. Turėjau galimybę pasilikti Lietuvoje ir pereiti į kitą klubą, bet šiuo metu visiškai nesvarstau galimybės sugrįžti į Lietuvą“, – kalbėdamas su soccernet.ee sakė S.Mošnikovas.

nuotr. „ReAl moments“/„Palanga“
nuotr. „ReAl moments“/„Palanga“

Nors saugas nedetalizavo, kas konkrečiai blogai buvo Palangoje, jis išskyrė itin prastus rezultatus, kurie gali būti susiję ir su lažybų skandalu – dėl jo jau pasibaigus sezonui „Palanga“ buvo diskvalifikuota iš A ir I lygos varžybų, o įtarimai mesti net devyniems klubo futbolininkams.

„Jei nuoširdžiai, net nenoriu kalbėti apie „Palangą“, – sakė estas. – Kai ten nuvykau, aptikau žaidėjus iš Rusijos, turinčius patirties ir žaidusius šios šalies aukščiausioje lygoje. Tačiau rezultatai buvo klaikūs. Noriu pamiršti šį savo karjeros etapą.“

Situacijos S.Mošnikovui nesušvelnino net ir faktas, jog antroje sezono dalyje jis vilkėjo „Palangos“ kapitono raištį.

„Per vasaros pertrauką pasikeitė didžioji dalis komandos sudėties. Įvyko balsavimas ir kiti žaidėjai pasirinko mane, bet tai visiškai nieko nepakeitė“, – nusivylęs kalbėjo saugas.

S.Mošnikovas per sezoną A lygoje sužaidė 23 rungtynes, kuriose pelnė 1 įvartį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Jo atstovauta „Palanga“ liko paskutinė 7-ta, o vėliau pralaimėjo ir pereinamąsias rungtynes prieš I lygos komandą Gargždų „Bangą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius