-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Franckas Ribery:„Balon d‘Or" šventė yra politinė – todėl laimi tik Messi ir Ronaldo“

Miuncheno „Bayern“ krašto puolėjas Franckas Ribery pareiškė, kad, kol Cristiano Ronaldo bei Lionelis Messi dar žaidžia futbolą, "Auksinio kamuolio" ar "Balon d'Or" apdovanojimo jokiam kitam futbolininkui laimėti neįmanoma. Anot prancūzo, geriausio žaidėjo prizas skriamas dėl politinių aplinkybių.
Franckas Ribery
Franckas Ribery / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

L.Messi bei C.Ronaldo „Ballon d‘Or“ iškovojo pastaruosius septynerius metus ir F.Ribery mano, kad šio dueto rinkimuose aplenkti neįmanoma.

„Kol Ronaldo bei Messi rungtyniauja, trečiasis nominuotas futbolininkas turi suprasti, jog jis neturi jokių šansų“, – F.Ribery pasakojo AZ.

„Kiekvienais metais – ta pati istorija. Nežinau, ką reikia pasiekti, norint laimėti šį apdovanojimą. Jau nebeužtenka net pergalės pasaulio čempionate.“

„Manuelis Neueris yra geriausias pasaulio vartininkas pastaruosius dvejus ar trejus metus. Jis iškovojo ne vieną titulą su „Bayern“, triumfavo pasaulio taurėje ir tame turnyre buvo geriausias savo pozicijos žaidėjas. Vis dėlto, šių pasiekimų nepakanka. Aš to nesuprantu“, – piktinosi garsūs prancūzas.

„Kai kitas „Bayern“ narys bus nominuotas, mums reikėtų apsvarstyti, ar išvis verta dalyvauti ceremonijoje. Koks tikslas? Nusifotografuoti? Mano akimis tai yra tiesiog politika“, – konstatavo futbolininkas.

Pats F Ribery tarp trijų geriausių pasaulio futbolininkų pateko 2013-aisiais metais. Tuomet prancūzo vedamas „Bayern“ iškovojo visus įmanomus trofėjus – Bundesligos  titulą, Vokietijos taurę bei buvo stipriausias UEFA Čempionų lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius