Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo pasaka: vežiojo šaldytuvus, dabar pražudė Ispanijos čempionus

Smūgis galva rungtynių pabaigoje nukalė „AC Milan“ komandos pergalę Čempionų lygoje 1:0 prieš Madrido „Atletico“. Bet šis pergalingas dūris buvo ypatingas – jis žymėjo dar vieną nuostabios Junioro Messiaso karjeros žingsnį.

Anksčiau J.Messiasas išvežiojo šaldytuvus, kad pragyventų, o trečiadienio vakarą debiutavo Čempionų lygoje. Ir debiutavo įspūdingai.

Brazilas nėra jaunuolis, jam jau 30 metų, bet tai pavyzdys, kad svajonės siekis kartais nuveda į aukštumas.

Prie „AC Milan“ puolėjas prisijungė per praėjusį tarpsezonį, kai atvyko iš „Crotone“ ekipos. Trečiadienio vakarą jis vos trečią kartą žengė į aikštę su „Rossoneri“ marškinėliais, bet keitimas pasiteisino su kaupu.

„Skiriu šį pasiekimą savo šeimai ir draugams Brazilijoje, – sakė J.Messiasas. – Bet svarbiausia – tiems, kurie manimi tikėjo ir atsivežė į Milaną. Mano kelionė buvo kitokia nei daugelio“, – sakė futbolininkas „Amazon Prime“.

Iš Brazilijos į Italiją J.Messiasas persikėlė 2011-siais ir pradėjo žaisti futbolą mėgėjiškai. Jis taip pat vežiojo šaldytuvus, kad galėtų pragyventi.

2015-siais puolėjas prisijungė prie „Casale“ ir žaidė penktoje Italijos lygoje, vėliau kilo į ketvirtąją, trečiąją, antrąją, o galiausiai debiutavo „Serie A“ su „Crotone“ apranga būdamas 29-rių.

„Kol kas tai yra svarbiausia, kas man nutiko, – sakė J.Messiasas po rungtynių Madride. – Bet žmogiškumas turi būti nuolatinis. Negali savęs plakti dėl kritikos ar per daug išaukštinti dėl komplimentų. Reikia rasti balansą.“

Savo auklėtinį po pergalės gyrė ir jį į aikštę metęs treneris Stefano Pioli.

„Tai nuostabi istorija, tačiau manau, jog jis dar tik pradeda. Jis turi puikius įgūdžius, šis įvartis pridės daugiau pasitikėjimo“, – sakė strategas.

„AC Milan“ ši pergalė leido išsaugoti viltis patekti į Čempionų lygos atkrintamąsias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius