Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginkluotų nusikaltėlių taikinys – Neymaro vaikas

Brazilijos futbolo rinktinės žvaigždei Neymarui ir jo mylimajai prieš kelias savaites gimė dukra. Dabar ji tapo piktadarių taikiniu.

Trys ginkluoti plėšikai antradienį ryte įsilaužė į namus viename iš San Paulo rajonų. Pranešta, kad jie užpuolė du žmones ir juos surišo.

Laimė, kaimynai pastebėjo kažką įtartina ir iškvietė policiją. Po kiek laiko, du iš plėšikų paspruko, o trečią pagavo policija.

Paaiškėjo, kad namas, į kurį įsiveržė trys nusikaltėliai, priklauso Brunai Biancardi – žinomai Brazilijos nuomonių formuotojai ir modeliui, kuri taip pat yra ir futbolininko Neymaro dukros mama.

Užpuolikai išsinešė įvairių prabangių rankinių, laikrodžių ir kitų brangenybių. Tačiau Brazilijos žiniasklaida rašo, kad apiplėšimo tikslas buvo ne tai. Jie taikėsi į Brunos ir Neymaro keturių savaičių dukra Mavie.

Apiplėšimo metu nė Brunos, nė jos dukros nebuvo namie. Ten tuo metu svečiavosi Brunos tėvai, kuriuos piktadariai surišo. Nusikaltimo metu jie nenukentėjo.

Minėtas apartamentų kompleksas yra saugomas, bet pareigūnai nustatė, kad vienas iš nusikaltėlių ir gyveno tame komplekse bei įsileido vidun kitus du.

Pastaruoju metu Saudo Arabijos klubui „Al Halil“ atstovaujantis 31 metų Neymaras nėra padaręs viešų pranešimų apie incidentą, tik panašiu metu ištrynė savo ir naujagimės dukros nuotrauką instagrame.

Apie nusikaltimą pranešė futbolininko mylimoji Bruna.

„Scanpix“ nuotr./Bruna Biancardi
„Scanpix“ nuotr./Bruna Biancardi

„Galiu nuraminti draugus, artimuosius ir jus, kurie mane čia seka, – instagrame parašė moteris. – Šįryt mano namai buvo apiplėšti, o tėvai tuo metu tapo įkaitais. Manęs, Mavie ir mano sesers tuo metu nebuvo.

Ačiū Dievui, mums viskas gerai. Turėtume susigrąžinti materialius dalykus, o svarbiausia, kad visi esame saugūs, o tie, kurie tai padarė, bus sulaikyti. Dėkoju Dievui, kad rūpinasi mumis ir gina mano šeimą nuo viso blogio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius