Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gold Cup“ turnyre JAV futbolininkai nesugebėjo įveikti Panamos

Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje vykstančiame Šiaurės Amerikos futbolo rinktinių „Gold Cup“ turnyro A grupės nugalėtoja, nepaisant lygiųjų su Panama, tapo JAV rinktinė.
Michaelas Bradley pelnė išlyginamąjį įvartį
Michaelas Bradley pelnė išlyginamąjį įvartį / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po 1:1 pasibaigusio JAV ir Panamos susitikimo amerikiečiai užėmė pirmąją vietą A grupėje, o Panamos futbolininkai yra arti atsisveikinimo su turnyru. Jie grupėje liko treti.

Blasas Perezas įmušė pirmąjį įvartį 34-ąją minutę, tačiau JAV ekipos kapitono Michaelo Bradley taiklus smūgis 55 min. atėmė tris taškus iš Panamos ir į kitą etapą išvedė Haitį, kuris A grupėje liko antras.

Nors JAV ekipa grupę baigė be pralaimėjimų, tačiau jų žaidimas ir vėl buvo neįtikinantis. Po lygiųjų su Haičiu amerikiečiai ir vėl žaidė neužtikrintai, nesugebėjo primesti savo žaidimo ir nugalėti silpnesnės Panamos rinktinės.

Vis dėlto, JAV futbolininkai kartu su Haičiu, Jamaika, Meksika bei Trinidadu ir Tobagu jau turi bilietą į „Gold Cup“ ketvirtfinalį.

VIDEO: JAV – Panama 1:1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius