Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iki titulo liko žingsnis: „Real“ toliau nesustabdomai rungtyniauja Ispanijoje

Madrido „Real“ futbolininkai jau ketvirtadienį galės užsitikrinti Ispanijos „La Liga“ pirmenybių trofėjų. Tai paaiškėjo po dar vienos „karalių“ pergalės – jau devintosios iš eilės.

Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai šįsyk išvykoje 2:1 palaužė „Granada“ komandą.

Dviejų įvarčių persvarą „Real“ susikūrė nesužaidus nė ketvirčio rungtynių, po Ferlando Mendy ir Karimo Benzema įvarčių 10 ir 16 mačo minutėmis.

Tiesa, šeimininkai sugebėjo atkurti intrigą, kai 50-ąją minutę įvarčiu pasiuntęs kamuolį Thibaut Courtois tarp kojų pasižymėjo Darwinas Machis.

„Granada“ rungtynių pabaigoje turėjo progų ir išlyginti rezultatą, bet „Real“ gelbėjo visas skyles gynyboje užkamšę Th.Courtois ir Sergio Ramosas.

83 taškus likus dviem turams surinkęs Madrido klubas gali užsitikrinti pirmą „La Liga“ titulą nuo 2017 metų dar ketvirtadienį, jei iškovos pergalę prieš „Villareal“.

Z.Zidane'o komandai per likusius du turus užtektų ir dviejų lygiųjų, mat „Real“ prieš 4 taškais atsiliekančią „Barcelona“ turi tarpusavio rungtynių persvarą.

Ispanijoje pirmadienio vakarą paaiškėjo ir komandos, kitąmet žaisiančios UEFA Čempionų lygoje.

Jau anksčiau bilietus į prestižinį turnyrą buvo iškovoję „Real“ ir „Barca“ futbolininkai, o po to, kai 5-oje vietoje esantis „Villareal“ 1:2 nusileido San Sebastiano „Real Sociedad“, nepajudinamais pirmajame ketverte tapo ir Madrido „Atletico“ bei „Sevilla“ klubai, surinkę po 66 taškus ir devyniais atsiplėšę nuo „submarinų“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius