Sportas gyvai

„Inter Miami“ vartininkas viešai sukritikavo L.Messi atvykimą: „Klubas nėra tam pasirengęs“

„Inter Miami“ vartininkas Nickas Marsmanas viešai išreiškė abejones dėl Leo Messi atvykimo. 32-ejų olandas įsitikinęs, kad Majamio klubas šiuo metu nepasirengęs priimti tokio ryškumo futbolo žvaigždę.
Nickas Marsmanas
Nickas Marsmanas / „Scanpix“ nuotr.

L.Messi nustebino pasaulį, kita karjeros stotele pasirinkdamas ne Saudo Arabiją, o JAV futbolo lygą.

Futbolo sirgaliai į šią žinią reagavo audringai – iššluoti rungtynių bilietai, o klubo sekėjų skaičius Instagrame išaugo iki 7,7 mln.

„Inter Miami“ žaibiškai sekėjų skaičiumi aplenkė NBA lygoje žaidžiantį ir šiuo metu lygos finale besivaržantį „Heat“ klubą, turinį 6,5 mln. sekėjų.

Vis dėlo N.Marsmanas nerimauja, kad „Inter“ argentiniečio atvykimui nėra pasirengęs.

Pasak jo, DRV PNK stadionas, kuriame laikinai bazuojasi klubas, neturi infrastruktūros, galinčios užtikrinti elementariausią L.Messi saugumą.

„Asmeniškai aš manau, kad klubas nėra pasirengęs L.Messi atėjimui. Turime laikiną stadioną, į kurį bet kas bet kada gali patekti. Pavyzdžiui, jis net nėra apjuostas tvora. Nėra ir apsaugos, kuri tikrintų įeinančius. Tikiuosi, kad L.Messi atvyks, bet nemanau, kad esame tam pasiruošę“, – ESPN sakė N.Marsmanas.

Tam pritaria ir Philas Neville'as, dabar jau buvęs „Inter Miami“ treneris, kuris neseniai buvo atleistas.

„Manau, kad tai bene didžiausias kada nors JAV sporte įvykęs žaidėjo įsigijimas. Gyvenimas čia pasikeis. Viskas bus kitaip. Aplink treniruočių aikštę galbūt teks auginti didesnius medžius“, – bendraudamas su „The Athletic“ kalbėjo Ph.Neville'as.

„Apsaugos lygis turės būti kitoks. Pats žaidėjų atvykimas į stadioną ko gero turės būti kitoks. Viešbučiai, kuriuose komanda turės apsistoti, turės būti kitokie. Be abejo, tai ir taip buvo lygis, kurio klubas siekė. Vis dėlto manau, kad tai bus didžiulis iššūkis“.

Majamį palikęs Ph.Neville'as prisijungė prie Kanados rinktinės trenerių štabo, o „Inter“ toliau murkdosi MLS dugne – patyrė jau šešis pralaimėjimus iš eilės ir užimą paskutinę vietą MLS Rytų konferencijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius