-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho po pralaimėto derbio įvardijo, kas sujaukė žaidimo planą

Jose Mourinho po pralaimėto Mančesterio derbio apgailestavo, kad Paulio Pogba trauma sujaukė rungtynių planą, kuris, pasak portugalo, buvo paruoštas visai kitoks nei išvydome aikštėje.
„Manchester City“ – „Manchester United“
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

„Manchester United“ pralaimėjo miesto derbį „Etihad“ stadione 1:3 ir nuo lyderės „Manchester City“ ekipos dabar atsilieka 12 taškų.

„City“ dominavo aikštėje, o „United“ per visas rungtynes nesukūrė nė vienos pavojingesnės progos. Savąjį įvartį „raudonieji velniai“ pelnė nuo 11 metrų žymos.

„Nesu iš tų, kurie po pralaimėtų rungtynių kalba apie žaidėjus, kurių trūko“, – kalbėjo Jose Mourinho.

„Bet, žinoma, mums trūko jo [P.Pogba]. Tai, kad Marouane Fellaini turėjo pradėti rungtynes starto sudėtyje, sužlugdė mūsų žaidimo planą. Nes M.Fellaini nėra pasirengęs žaisti 90 minučių. Jis fenomenaliai stengėsi, bet jo būklė nėra tokia, kad galėtų tiek žaisti“.

„Paprastai jį leidžiu vėlyvoje rungtynių stadijoje. Įsivaizduokit šias rungtynes su šviežiu M.Fellaini, išeinančiu paskutinėms 25 minutėms rezultatui esant 1:2“, – pridūrė J.Mourinho.

„Manchester City“ agresyviai pradėjo rungtynes ir pasižymėjo jau 12-ą rungtynių minutę, bet vėliau šeimininkų atakos nuslopo, ir tai Pepui Guardiolai nepatiko.

„Pirmosios 15 minučių buvo labai geros, bet vėliau mūsų spaudimas nuslūgo. Ėmėme žaisti be intencijos atakuoti ir tai leido “United„ pajusti savo žaidimą. Kita vertus, mes buvome pakankamai stabilūs“, – sakė „City“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius