-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juodkalnija išrikiavo sudėtį akistatai su Lietuva: joje – „Atletico“ ir „Lazio“ nariai

Juodkalnijos nacionalinė vyrų rinktinė pristatė sudėtį, su kuria stos į kovą prieš Lietuvos rinktinę.
Lietuva – Juodkalnija
Lietuva – Juodkalnija / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Primename, kad šį mėnesį finišuoja atrankos į kitų metų Europos futbolo čempionatą turnyras. Lietuviai jį užbaigs išvykos rungtynėmis lapkričio 16-ąją su Juodkalnijos komanda, o lapkričio 19-ąją išvykoje kontrolinėje akistatoje rungsis su Kipro vienuolike.

Abu mačus Lietuvoje tiesiogiai rodys VIAPLAY.

Tuo tarpu Juodkalnijos ekipa, be rungtynių su lietuviais, lapkričio 19-ąją išvykoje varžysis su grupės favorite Vengrija.

Primename, kad rugsėjo 7-ąją vykęs pirmasis Lietuvos ir Juodkalnijos mačas Kaune padovanojo sirgaliams neeilinę intrigą. Tada Gytis Paulauskas buvo išvedęs Lietuvos rinktinę į priekį, svečiai atsakė dviem savo įvarčiais, bet jau per pridėtą laiką rinktinės kapitonas Fedoras Černychas puikiu smūgiu iš už baudos aikštelės ribų išplėšė lietuviams tašką – dvikova baigėsi lygiosiomis 2:2.

„Tos rungtynės visų mūsų atmintyje dar tikrai yra gyvos. Buvo rimtas varžovas, kažkur galbūt net ir galvojome apie pergalę, pirmavome 1:0, bet vėliau prasileidome du įvarčius.

Tai yra pati vyriausia mūsų grupės komanda, tai reiškia, kad turi daug patirties, tą jie tada ir pademonstravo, įmušdami mums du kartus.

Tų rungtynių pabaiga tikrai buvo emocinga, čia gal ir buvo signalas mums patiems, kad viskas įmanoma“, – atsiminęs tą mačą svarstė rinktinės treneris Edgaras Jankauskas.

Prieš paskutinį šių metų rinktinių langą, Lietuvos ir Juodkalnijos situacija lentelėje yra ganėtinai panaši. Lietuviai per septynis žaistus mačus sukaupė 6 taškus ir grupėje šiuo metu užima ketvirtą vietą, tuo tarpu Juodkalnijos ekipa G grupėje per šešerias rungtynes surinko 8 taškus ir yra laipteliu aukščiau, trečia.

Lietuviai patekti į Europos čempionatą galimybių nebeturi, tuo tarpu Juodkalnijos komanda teorinius šansus dar išlaiko – tam jiems reikia laimėti abejas šio lango rungtynes (prieš Lietuvą ir Vengriją) bei tikėtis, kad vengrus nugalės ir Bulgarijos rinktinė.

Juodkalnijos rinktinės vyriausiasis treneris Miodragas Radulovičius pasirinko sudėtį, su kuria stos į kovą paskutiniuose metų mačuose.

Juodkalnijos rinktinės sudėtis Europos čempionato atrankos rungtynėms su Lietuvos ir Vengrijos rinktinėmis:

Vartininkai: Milanas Mijatovičius („Banja Luka“, Bosnija ir Hercegovina), Danijelis Petkovičius („Kisvarda“, Vengrija), Filipas Dukičius („Hvidovre“, Danija).

Gynėjai: Stefanas Savičius (Madrido „Atletico“, Ispanija), Žarko Tomaševičius („Astana“, Kazachstanas), Adamas Marušičius (Romos „Lazio“, Italija), Marko Vešovičius („Qarabag“, Azerbaidžanas), Risto Radunovičius (FCSB, Rumunija), Igoris Vujačičius („Rubin“, Rusija), Marko Vukčevičius („Varaždin“, Kroatija), Andrija Vukčevičius („Juarez“, Meksika), Milošas Milovičius („Navbahor“, Uzbekistanas), Marko Tuči („Gangwon“, Pietų Korėja), Slobodanas Rubežičius („Aberdeen“, Škotija).

Saugai: Vladimiras Jovovičius („Jablonec“, Čekija), Marko Jankovičius („Qarabag“, Azerbaidžanas), Milošas Raičkovičius („Aktobe“, Kazachstanas), Stefanas Lončaras (DSVC, Vengrija), Dritonas Camaj („Kisvarda“, Vengrija), Edvinas Kučas („Ballkani“, Kosovas), Vladanas Bubanja („Lokomotiva“, Kroatija).

Puolėjai: Stevanas Jovetičius („Olympiakos“, Graikija), Stefanas Mugoša („Incheon United“, Pietų Korėja), Milutinas Osmajičius („Preston“, Anglija), Nikola Krstovičius („Lecce“, Italija), Dušanas Bakičius (Minsko „Dinamo“, Baltarusija“), Viktoras Dukanovičius („Hammarby“, Švedija).

Juodkalnijos ir Lietuvos rungtynes nemokamai rodys VIAPLAY platforma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius