Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jurgenas Kloppas persigalvojo: „Jei turime bent procentą galimybių, reikia kabintis“

Jurgenas Kloppas prieš atsakomąsias Čempionų lygos rungtynes su Madrido „Real“ kalbėjo apie „Liverpool“ galimybes. Ir nesisvaidė skambiais pažadais. Priešingai, „raudonųjų“ šansus jis vertina vienu procentu.

Madrido „Real“ pirmąsias aštuntfinalio rungtynes Anglijoje laimėjo net 5:2, tad „Liverpool“ trečiadienį privalės laimėti bent trijų įvarčių persvara Madride.

Žvelgiant į istoriją, „Liverpool“ gali prisiminti 2019-siais vykusį pusfinalį. Tuomet pirmąsias rungtynes jie pralaimėjo 0:3 išvykoje, bet namuose triumfavo net 4:0.

„Kaip sakiau po rungtynių prieš tris savaites, Madrido komanda jau yra kitame etape. Bet praėjo trys savaitės. Žinome, kad turime žaisti rungtynes. Jei turime bent procentą galimybių, norėčiau pabandyti kabintis“, – dėstė vokietis.

„Šiame kambaryje 100 proc. žmonių galvoja, kad galimybių neturime. Jei aš esu vienintelis, kuris sako, kad menkas šansas yra, tebūnie. Madrido komanda yra priekyje trimis įvarčiais. Tai ne kažkas, ko prašai dovanoms per Kalėdas, bet nėra ką prarasti. Esame vieni su šiokia tokia viltimi“, – teigė J.Kloppas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jurgenas Kloppas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jurgenas Kloppas

„Liverpool“ sezonas yra lyg amerikietiški kalneliai. Neseniai buvo pergalė 7:0 prieš „Manchester United“, o po jos sekė pralaimėjimas 0:1 prieš paskutinę vietą lygoje užėmusia „Bournemouth“.

J.Kloppas pripažįsta, kad nežino ir pats, kurią „Liverpool“ komandą matysime aikštėje prieš „Real“.

Imago / Scanpix nuotr./Vinicius Junioras
Imago / Scanpix nuotr./Vinicius Junioras

„Jei jau galime patys save nustebinti iš negatyviosios pusės, reiškia galime nustebinti ir pozityviai. Žvelgiant logiškai, jei mūsų sezonas svyruoja aukštyn ir žemyn, tai čia turėtume būti aukštumoje. Esame čia laimėti šias rungtynes, norime sužaisti puikiai ir pademonstruoti puikią formą.

Neturime ką prarasti, tai pozityviau nei tada, kai prarasti yra ką. Bet mes galime pralaimėti rungtynes, mes tą jau patyrėme keletą kartų šiame sezone. Man tas nepatinka. Atvykome sužaisti su itin pajėgiu oponentu ir norime laimėti. Kad ir kaip viskas sunkiai atrodo, tai įmanoma. Nors nėra tikėtina. Pamatysime, kaip viskas bus.

Prieš tris savaites ši pora buvo uždaryta, bet mes turime sužaisti antrąsias rungtynes ir aš dėl to džiaugiuosi. Esu įsitikinęs, kad Madridas būtų patenkintas, jei šias rungtynes atšauktume ir jiems įteiktume bilietą į kitą etapą“, – plačiai komentavo J.Kloppas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius