Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistenybės Čempionų lygos ketvirtfinalyje: teisėjai neįskaitė įvarčio, bet prašė autografo

Svarbiausios Europos futbolo klubų varžybos artėja prie atomazgos. O tuo metu prasideda keisti dalykai – teisėjai ėmė vaikytis autografų Čempionų lygoje.

Žiūrovai neturi teisės lankytis Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse dėl pandemijos, bet autografų medžiotojų vis tiek atsiranda.

Tokiu tapo rungtynių Mančesteryje tarp „Manchester City“ ir Dortmundo „Borussia“ teisėjo asistentas.

Antradienį Mančesterio klubas 2:1 laimėjo pirmąjį ketvirtfinalio mūšį, o vienas Rumunijos teisėjų koridoriuje į persirengimo kambarius palaukė „Borussia“ puolėjo Erlingo Haalando.

Rezultatyviausio šio sezono Čempionų lygos žaidėjo, 10 įvarčių turnyre pelniusio 20-mečio norvego, teisėjas paprašė autografo.

Epizodą užfiksavo televizijos kameros, tai iškart sukėlė nevienareikšmės reakcijas.

„Jie irgi futbolo mėgėjai, bet negali to daryti žaidėjų akivaizdoje. Tai tiesiog neatrodo gerai“, – per „BT Sport“ komentavo buvęs Anglijos rinktinės futbolininkas Owenas Hargreavesas.

Buvęs „Manchester City“ gynėjas Joleonas Lascottas jį palaikė: „Tai – vaikiška“

Mančesterio komandos treneris Pepas Guardiola šio įvykio pasistengė nesureikšminti.

„Galbūt jam patinka Haalandas, o gal jis pasistengė dėl savo sūnaus ar dukros. Aš nemačiau nieko panašaus anksčiau, bet teisėjai ir jo asistentai atliko gerą darbą“, – BBC komentavo P.Guardiola.

Rimtesnių priekaištų teisėjams po šio mačo turėjo Dortmundo futbolininkai.

Pirmojo kėlinio viduryje Vokietijos klubo įvartis buvo neįskaitytas, kai nesėkmingai sužaidus „Manchester City“ vartininkui Edersonui, kamuolį iš jo perėmė Jude'as Bellinghamas. Jis pasiuntė kamuolį į vartus, bet arbitras Ovidiu Hateganas prieš tai užfiksavo pražangą ir parodė geltoną kortelę, nors vaizdo pakartojimas gana aiškiai parodė, kad „Borussia“ saugas kamuolį išmušė švariai, o akimirka pavėlavęs vartininkas jam įspyrė į koją.

Kadangi rungtynių teisėjas iš Rumunijos iškart sušvilpė pražangą, jis nebeturėjo teisės pasinaudoti VAR sistema.

„Aš tikrai manau, kad kovą dėl kamuolio sąžiningai, – po mačo „BT Sport“ sakė J.Bellinghamas. – Šiek apmaudu, kad tokiais laikais, kai jie turi tiek daug kamerų ir taip dažnai peržiūri momentus, jie nepalaukė, kol pasiunčiau kamuolį į vartus – galėjo patikrinti tada.

Toks futbolas, toks gyvenimas, mes turime su tuo susitaikyti.

Man tik buvo paaiškinta, kad buvau nubaustas ir kamuolys atiteks varžovams. Manau, kad jie turėjo patikrinti, bet jiems pasirodė, kad liečiau vartininką ir prasižengiau.”

Dortmundo komanda turės progą revanšui po savaitės, kai balandžio 14 dieną vyks atsakomasis ketvirtfinalio mačas Vokietijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius