Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Messi praleis artimiausias PSG rungtynes – susižeidė kelį

Pirmojo įvarčio Paryžiaus „Saint-Germain“ komandoje vis dar ieškantis Lionelis Messi turės praleisti artimiausias komandos rungtynes. PSG pranešė, kad garsiausias ekipos naujokas susižeidė kelį.
Lionelis Messi nepatekintas keitimu
Lionelis Messi ir Mauricio Pochettino / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzijos čempionate pirmaujanti PSG trečiadienį išvykoje žais su „Metz“ klubu, bet L.Messi į aikštę neišbėgs. Pasak klubo pranešimo, 34-erių argentinietis yra susižeidęs kairįjį kelį.

„Magnetinio rezonanso tyrimas parodė sumušimą. L.Messi sveikatos būklės vėl bus įvertinta po 48 valandų“, – teigė Paryžiaus klubas.

PSG užtikrintai pirmauja „Ligue 1“ čempionate. Paryžiaus klubas po 6 rungtynių yra surinkęs 18 taškų ir artimiausią varžovę, „Marseille“ ekipą, lenkia 5 taškais.

Po trečiadienio rungtynių išvykoje su „Metz“, PSG šeštadienį dar sužais namuose ir su „Montpellier“, prieš intriguojančią kitos savaitės akistatą UEFA Čempionų lygoje su „Manchester City“ klubu.

L.Messi per trejas rungtynes PSG ekipoje dar nėra pasižymėjęs. Paskutinės rungtynėse jis buvo pakeistas 76 minutę (rezultatas tuo metu buvo 1:1) ir atrodė nepatenkintas tokiu trenerio sprendimu – nepadavė rankos Mauricio Pochettino.

„Kartais žaidėjams tai patinka, kartais – ne. Paklausiau, kaip jis jaučiasi ir Leo atsakė „puikiai“, – aistras dėl keitimo ramino M.Pochettino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius