Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 17 /19:52

Jamie Vardy gavo raudoną kortelę, bet „Leicester“ išsigelbėjo per pridėtą laiką

Anglijos „Premier“ lygos lyderis „Leicester City“ sugebėjo išplėšti tašką jau kone pralaimėtose rungtynėse su „West Ham United“ – 2:2. Vis dėlto rungtynėse daugiausia dėmesio gavo ne futbolininkai, o arbitras Jonathanas Mossas, priėmęs kelis skandalingus sprendimus.
Jamie Vardy
Jamie Vardy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Cheikhou Kouyate jau antrąją minutę galėjo išvesti „West Ham“ į priekį, tačiau jo smūgis galva dukart atsitrenkė į virpstą.

18-ąją minutę „Leicester“ tiesiog idealiai išpildė greitą ataką. Vartininkas Kasperas Schmeichelis kone iki pusės aikštės ranka nusviedė kamuolį Riyadui Mahrezui, kuris puikiu perdavimu į plotą išvedė N'Golo Kante pro „West Ham“ gynybą.

Prancūzas prie savęs pritraukė du varžovų gynėjus, taip leisdamas atsidengti Jamie Vardy. Perdavimas į kairę ir J.Vardy beliko nesugadinti komandos draugų darbo – pasitaisęs kamuolį anglas smeigė tiesiai į vartus, pelnydamas 22-ąjį įvartį sezone.

56-ąją minutę šeimininkai buvo skaudžiai nubausti. J.Vardy įsiveržė į baudos aikštelę, ten griuvo, tačiau teisėjas įžvelgė puolėjo vaidybą, ištraukė geltoną kortelę, kuri „Leicester“ lyderiui buvo antroji rungtynėse.

Jamie Vardy įvartis

Teisėjo sprendimas kelia labai daug klausimų, tačiau „Premier“ lygos lyderiams mažiausiai vienerias rungtynes teks verstis be rezultatyviausio žaidėjo.

84 min. „West Ham“ pagaliau pasiekė įvartį. Wesas Morganas pražanga sustabdė varžovą baudos aikštelėje ir užsidirbo baudinį. Andrew Carrollas realizavo progą ir išlygino rezultatą.

Jau po trijų minučių „Leicester“ visai sugriuvo, kai Aaronas Cresswellas pelnė antrą komandos įvartį.

Aarono Cresswello įvartis

Vėliau teisėjas dar kartą užsitraukė „Leicester“ žaidėjų ir sirgalių nemalonę, kai neskyrė 11 metrų baudinio po pražangos prieš gynėją Robertą Huthą.

Vis dėlto jau per pridėtą laiką „Leicester“ išgelbėjo rungtynes ir išplėšė tašką. A.Carrollas prasižengė baudos aikštelėje, o 11 metrų baudinį realizavo Leonardo Ulloa.

J.Mossas po mačo sulauks labai daug kritikos. Tiek raudona kortelė J.Vardy, tiek 11 metrų baudinys į „Leicester“ vartus buvo labai abejotini sprendimai. Vėliau arbitras neskyrė akivaizdaus baudinio po pražangos prieš R.Huthą, o dar kartą suklydo, kai 90+5 min. baudinį Lesterio ekipai skyrė.

Kitose rungtynėse „Liverpool“ išvykoje 2:1 palaužė „Bournemouth“

Įvarčius raudoniesiems pelnė Roberto Firminho ir Danielis Sturridge'as.

„Arsenal“ ekipa savo aikštėje nesugebėjo įveikti „Crystal Palace“ – 1:1

Į priekį „Arsenal“ išvedė Alexio Sanchezo įvartis 45+1 min., tačiau Yannickas Bolasie 81 min. rezultatą išlygino.

Su 60 taškų „Arsenal“ užleido trečiąją čempionato vietą tiek pat taškų turinčiam „Manchester City“ klubui, kurio įvarčių santykis geresnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius