Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF taurės burtai: Marijampolė išvys derbį, o čempionas keliaus į Radviliškį

2016 metų sezono Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės ketvirtfinalyje pirmą kartą įvyks Marijampolės klubų akistata ir susitiks dar du kaimynai, o taurės nugalėtojas svečiuosis Radviliškyje. Tai paaiškėjo antradienį ištraukus penktojo varžybų etapo burtus.
LFF taurę penktąjį kartą iš eilės iškovojo žalgiriečiai
LFF taurė / Evaldo Šemioto nuotr.

Pasak pranešimo, taurės ketvirtfinalių dvikovas nulėmė garsaus futbolininko bei trenerio Valdo Ivanausko ir Telšių savivaldybės administracijos direktoriaus Saulius Urbono rankos.

Burtai į vieną porą suvedė dvi Marijampolės ekipas – apskrities pirmenybėse žaidžiantį „Švyturį“ bei reprezentacinę miesto komandą „Sūduvą“.

Dvejose porose susidurs Pirmos ir A lygos komandos: tarpusavyje žais Vakarų Lietuvos atstovai Telšių „Džiugas“ bei Klaipėdos „Atlantas“ ir Kauno apskrities kaimynai Kėdainių „Nevėžis“ ir Kauno „Stumbras“.

II lygoje žaidžiantis ŠŠPC „Radviliškis“ namuose priims prestižiškiausią varžovą – šalies čempioną ir taurės laimėtoją Vilniaus „Žalgirį“. Poros nugalėtojas paaiškės per vienerias rungtynes. Ketvirtfinalio rungtynės numatytos rugpjūčio 20-21 dienomis, o pusfinaliai ir finalas – rugsėjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius