-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolas žengia į e.sporto erdvę

Lietuvos futbolas žengė didelį žingsnį plėtodamas elektroninį sportą šalyje. Lietuvos futbolo federacija (LFF) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su viena iš pasaulyje pirmaujančių vaizdo žaidimų kompanijų KONAMI.
eFootball žaidimo pristatymas
eFootball žaidimo pristatymas / LFF nuotr.

Lietuvos futbolo rinktinė bus atkurta naujausiame KONAMI kompanijos žaidime – „eFootball PES 2020“. UEFA ir KONAMI bendradarbiaujant kitų metų vasarą šiam žaidimui bus išleistas išskirtinis „UEFA Euro 2020“ žaidimo papildymas.

„eFootbal PES 2020“ vaizdo žaidime bus oficiali Lietuvos rinktinės sudėtis, apranga ir stadionas. Visa tai bus sukurta ir išleista prieš ateinantį „UEFA EURO 2020 turnyrą“, įvyksiantį kitų metų liepos mėnesį.

„Džiaugiamės, kad mūsų partnerių gretas papildė viena didžiausių pasaulio vaizdo žaidimų kūrimo kompanijų KONAMI. Jau netrukus sirgaliai galės išvysti Lietuvos futbolo rinktinę naujajame vaizdo žaidime „eFootbal PES 2020“. Turime planų, susijusių su elektroninio sporto vystymu, ir jie neapsiribos tik rinktinės žaidėjų atranka ir dalyvavimu naujame virtualiame UEFA turnyre. Daugiau naujienų apie atranką į Lietuvos futbolo e.sporto rinktinę ir šio e.sporto vystymo planus tikimės rudenį“, – sako LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

E.sporto varžybos – sparčiai pasaulyje populiarėjantis ir visiškai naujas varžybų formatas, kuris bus rengiamas „eFooball PES 2020“ žaidimo platformoje. LFF taps dalyve KONAMI ir UEFA naujai paskelbtame turnyre „UEFA eEURO 2020“ ir mūsų šalis bus viena iš 50-ties nacionalinių asociacijų, kurios kovos dėl naujojo UEFA trofėjaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius