Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londono ekipų derbyje – priverstinių keitimų gausa ir „plaktukų“ kirtis lyderiams

Dvi šiuo metu pajėgiausios Londono ekipos susirėmė Anglijos „Premier“ lygos 15-ojo turo rungtynėse, kuriose „West Ham“ vienuolikė sensacingai 3:2 nukovė „Chelsea“ futbolininkus.
Michailas Antonio ir Reece'as Jamesas
Michailas Antonio ir Reece'as Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Premier“ lygos pirmojo ketverto komandų susidūrimas buvo pažymėtas ne tik gražiais įvarčiais, bet ir priverstiniais keitimais.

Pirmojo kėlinio pabaigoje traumas patyrė net trys futbolininkai – susitikimo tęsti negalėjo šeimininkų gynėjas Benas Johnsonas, o po susidūrimo su Kurtu Zouma stipriai nukentėjo ir Kai Havertzas, kuris buvo pakeistas prieš antrojo kėlinio startą.

„Scanpix“ nuotr./Kai Havertzas
„Scanpix“ nuotr./Kai Havertzas

Skausmą kentęs K.Zouma į aikštę grįžo, tačiau galiausiai taip pat buvo priverstinai pakeistas.

„Chelsea“ šiame mače dukart pirmavo po Thiago Silvos įvarčio galva (28 min.) ir preciziškai tikslaus Masono Mounto smūgio iš oro (44 min.), tačiau „plaktukai“ surado savuosius atsakymus ir galiausiai kuriozišku įvarčiu išplėšė pergalę.

40-ąją minutę baudinį realizavo Manuelis Lanzini, 56-ąją minutę pasižymėjo Jarredas Bowenas, o 87-ąją minutę Arthuras Masuaku paleido klastingą perdavimą-smūgį, kuris tapo tikru netikėtumu Edouardui Mendy ir įskriejo į prancūzo ginamus vartus.

Beje, tai buvo pirmasis kartas šiame sezone, kuomet Thomaso Tuchelio kariauna per rungtynes į savo vartus praleido bent 2 įvarčius. Tai mėlyniesiems gali kainuoti pirmąją vietą – „Chelsea“ tik tašku lenkia „Manchester City“ ir dviem „Liverpool“ – abu savo 15-ojo turo rungtynes dar žais.

„West Ham“ su 27 taškais išlieka ketvirti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius