Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Nikoličius prasitarė – V.Dambrauskas buvo atleistas jo iniciatyva

Splito „Hajduk“ pradeda naują etapą. Praėjusią savaitę Dalmatijos klubas netikėtai atleido Valdą Dambrauską ir sukėlė vietos sirgalių nepasitenkinimą. Duodamas interviu kroatų žiniasklaidai „Hajduk“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius prasitarė – atleisti bendražygį buvo jo sprendimas.
Mindaugas Nikoličius ir Valdas Dambrauskas
Mindaugas Nikoličius ir Valdas Dambrauskas / „HNK Hajduk Split“ nuotr.

Apie tai M.Nikoličius prasitarė „Index“ žurnalistui Bartului Čovičiui.

„Valdas buvo pakviestas mano iniciatyva, lygiai taip pat ir atleistas. Sprendimas buvo labai sunkus, nes prieš tai sėkmingai dirbome dviejuose klubuose ir puikiai vienas kitą pažįstame. Galėjau ir toliau slėptis už jo nugaros, bet turiu pripažinti, kad turime galvoti apie „Hajduk“ ir klubo tikslus. Sprendimas buvo sunkus, turėjau susitikimą su klubo prezidentu Lukša Jakobušičiumi ir pasakiau, kad esu pasiruošęs prisiimti atsakomybę ir trauktis. Jaučiau, kad sezonas klojasi ne taip, kaip planavome. Pažangos nesimatė, lūkesčiai nepasiteisino, trūko energijos ir atmosferos“, – išsiskyrimo priežastis vardijo M.Nikoličius.

Iš Nidos kilęs futbolo funkcionierius užsiminė, jog po pokalbio su klubo prezidentu galvojo apie atsistatydinimą, tačiau L.Jakobušičius jį galiausiai perkalbėjo.

„Prezidentas pasakė, kad mano kaltės nemato ir manimi visiškai pasitiki. Iš tiesų noriu čia likti, man patinka klubas ir jame dirbantys žmonės. Neabejotinai padarėme pažangą nuo to momento, kai atvykau“, – kalbėjo M.Nikoličius.

Interviu jis taip pat pripažino, kad viena pagrindinių išsiskyrimo priežasčių – požiūris į jaunus „Hajduk“ žaidėjus.

Jau anksčiau 15min rašė, kad į rezultatą orientuotas V.Dambrauskas gana vangiai išnaudodavo „Hajduk“ jaunuosius talentus, o būtent nuolatinis žaidėjų pardavimas yra vienas klubo prioritetinių tikslų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius