Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Man City“ sirgaliai kirto Pepui Guardiolai: „Geriau lik prie treniravimo“

„Manchester City“ treneris Pepas Guardiola stebėjosi sirgalių neaktyvumu, o šie kirto strategui atgal ir paskatino jį daryti tai, ką daro geriausiai – treniruoti komandą.

P.Guardiola paskatino sirgalius parodyti daugiau meilės komandai, mat „Etihad“ stadione „Man City“ pergalę 6:3 prieš „Leipzig“ matė 38 tūkst. žmonių, nors tribūnose telpa net 54 tūkst.

Generalinis „Man City“ sirgalių klubo sekretorius Kevinas Parkeris buvo nustebintas dėl tokių trenerio žodžių.

„Jis nesupranta sunkumų, su kuriais kai kurie žmonės susiduria, kai reikia nueiti į rungtynes 20 val. trečiadienio vakarą, – sakė K.Parkeris. –

Žmonėms reikia galvoti apie vaikus, kiti galbūt negali įpirkti bilieto, vis dar siaučia COVID-19 pandemija. Nesuprantu, kodėl jis apie tai išvis kalba.

Jis tikrai geriausias treneris pasaulyje, tačiau, su visa pagarba, tegul prie to ir pasilieka.“

Šeštadienį „Man City“ žais su „Southampton“ Anglijos čempionato rungtynėse, o klubo sirgalių vadas neabejoja, jog tribūnos bus pilnos.

„Žinoma, kad jis norėtų pilno stadiono kaskart, mes tokį jį turėsime šeštadienį. Bet tai kitokia situacija. Jau žaidėme dvejas rungtynėse šeštadienį ir abukart tribūnos buvo pilnos.

Nemanau, kad kas nors iš klubo turėtų kelti klausimus apie sirgalių lojalumą. Tai sunkiai suvokiama“, – sakė K.Parkeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius