-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namo sugrįžę prancūzai sutikti tarsi čempionai, bet K.Mbappe šypsenos neišspaudė

Prancūzijos rinktinei nepavyko apginti čempionės titulo pasaulio futbolo čempionato finale, bet į gimtinę grįžusius prancūzus sirgaliai pasitiko tarsi nugalėtojus.

Didier Deschamps'o auklėtiniai sekmadienį vykusiame finale per baudinių seriją 2:4 nusileido Argentinai. Pagrindinis rungtynių laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 3:3.

Taip prancūzai nepasinaudojo istoriniu šansu tapti vos trečiąja rinktine, apgynusia planetos čempionės titulą. Prieš tai tą buvo padarę tik italai 1938 m. ir brazilai 1962 m.

Tačiau ištikimiausi Prancūzijos rinktinės sirgaliai įvertino tai, ką Katare nuveikė jų komanda.

Pirmadienio vakarą Paryžiaus Charles'io de Gaulle'io oro uoste nutūpusią ir į Paryžiaus centrą patraukusią komandą sutiko tūkstančiai jiems dėkingų aistruolių.

Šaltoką žiemos vakarą „mėlynųjų“ sirgaliai degino fajerius, mojavo vėliavomis ir giedojo Prancūzijos himną „Marselietę“, o futbolininkai dėkojo sirgaliams iš „Hotel de Crillon“ viešbučio balkono.

Tiesa, vieni prancūzai išspaudė šypseną, tačiau kitų nepralinksmino ir tūkstančių susirinkusiųjų plojimai. Štai tris įvarčius finale įmušęs ir rezultatyviausiu čempionato žaidėju tapęs Kylianas Mbappe sutikimą stebėjo akmeniniu veidu.

Tiesa, priešingai negu 2018 metais, prancūzai nesurengė komandos parado Eliziejaus laukuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius