Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojo savininko akivaizdoje – apmaudžiai paleista „Chelsea“ pergalė

Londono „Chelsea“ naujos klubo eros pradžią pažymėjo nuviliančiu pasirodymu savų žiūrovų akivaizdoje – namuose neišlaikyta solidi persvara ir 2:2 sužaista su „Wolverhampton Wanderers“.
Toddas Boehly
Toddas Boehly / „Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad „Chelsea“ klubą oficialiai įsigijo JAV milijardieriaus Toddo Boehly valdomas konsorciumas, už Londono ekipą paklojęs 4,25 mlrd. svarų sterlingų.

T.Boehly yra ir vienas iš įžymaus beisbolo klubo „Los Angeles Dodgers“ savininkų, šeštadienio pavakarę stebėjęs savo naujosios komandos pasirodymą „Stanford Bridge“ stadione.

Visgi šeimininkams savo naujojo savininko pradžiuginti pergale nepavyko, nors prabėgus valandai grynojo žaidimo laiko jie turėjo saugią dviejų įvarčių persvarą.

Pagaliau įvarčiais prapliupęs Romelu Lukaku 56-ąją minutę realizavo 11 metrų baudinį, o dar po dviejų minučių pelnė ir dublį.

Tai buvo pirmieji belgo įvarčiai „Premier“ lygoje nuo gruodžio 29-osios.

Visgi „vilkai“ susitikimo pabaigoje kilo į lemiamą šturmą ir sukūrė nemenką sensaciją. 79-ąją minutę po Trincao tikslaus smūgio rezultatas buvo sušvelnintas, o jau septintąją pridėtą antrojo kėlinio minutę dūrį į paširdžius varžovams sudavė Conoras Coady.

Dar du taškus praradusi „Chelsea“ dar tikrai negali jaustis rami dėl dalyvavimo kitų metų UEFA Čempionų lygoje. Thomaso Tuchelio kariauna su 67 taškais išliks trečia, tačiau „Arsenal“ atsilieka tik keturiais taškais, „Tottenham“ – šešiais.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius