-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neeilinio iššūkio laukiantis G.Southgate'as: „Į rezultatus žiūrime vasarą“

Anglijos rinktinės treneris tikina su nekantrumu laukiantis UEFA Tautų lygos starto, kuriame futbolo išradėjų laukia Ispanijos išbandymas šeštadienį „Wembley“ stadione.
Garethas Southgate'as
Garethas Southgate'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Norime išbandyti save prieš pačius geriausius, – prieš mačą sakė „Trijų liūtų“ treneris Garethas Southgate'as. – Per paskutinius 18 mėnesių jau žaidėme prieš Ispaniją, Vokietiją, Braziliją ir Italiją.“

Visos G.Southgate'o primintos rungtynės baigėsi lygiosiomis, o treneris sako, kad idealu būtų į 2020-ųjų Europos čempionatą žengti jau nugalėjus visas išvardintas rinktines.

Anglija laimėjo vieną iš paskutinių penkerių rungtynių prieš Vokietiją, vieną iš šešerių prieš Ispaniją, vieną iš aštuonių prieš Italiją ir vieną iš vienuolikos prieš Braziliją.

G.Southgalte'as sako, kad jo komanda „auga ir tobulėja“.

„Scanpix“ nuotr./Garethas Southgate'as
„Scanpix“ nuotr./Garethas Southgate'as

„Vasarą tu žiūri į rezultatus, dabar svarbiausia tobulėti ir žiūrėti, kaip mes žaidžiame. Jei palygintume, kaip žaidžiame dabar, ir kaip prieš Ispaniją žaidėme prieš dvejus metus, dabar esame daug geresni“, – kalbėjo Anglijos rinktinės treneris.

Komandos kapitonas Harry Kane'as per rungtynes mūvės auksinius batelius, nes pasaulio čempionatą užbaigė kaip rezultatyviausias futbolininkas.

„Auksiniam bateliui“ laimėti H.Kane'ui pakako šešių tikslių smūgių, tačiau 25-rių puolėjas sako, kad dar turi ką tobulinti.

„Finišuoti pasaulio čempionate su daugiausiai įvarčių buvo labai smagu, tačiau jaučiu, kad galėjau pasirodyti geriau. Buvo geras turnyras, įmušiau svarbių įvarčių, bet buvo momentų ir situaijų užbaigimų, kuomet tikrai galėjau sužaisti geriau.

Viskas yra mokymasis, tačiau jausti, kad padarei ne viską net tada, kai iš pasaulio čempionato parsivežei „Auksinį batelį“, yra fantastiška“, – sakė H.Kane'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius