Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nelaime“ teisėją išvadinęs Xavi: „Jis nužudė šią dvikovą“

Raudoną kortelę už išspardytas reklamas ir priekaištus arbitrui gavęs „Barcelona“ strategas Xavi nenurimo ir po finalinio švilpuko.

4:2 prieš Paryžiaus „Saint Germain“ vienu metu pirmavusi „Barca“ galiausiai krito UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje bendru rezultatu 4:6.

„Esame pikti“, – neslėpė Xavi po karštų rungtynių.

„Raudona kortelė nudažė šį ketvirtfinalį“, – tęsė „Barcelona“ strategas, pabrėždamas teisėjo iš Rumunijos Istvano Kovacso sprendimą 29-ąją minutę išvyti Ronaldą Araujo už paskutinės vilties pražangą.

„Mano nuomone, R.Araujo išvarymas buvo per griežta bausmė. Ji visiškai viską pakeitė. Žaisdami 11 prieš 11 buvome labai drausmingi“, – dėstė Xavi, netrukus užsipuolęs rungtynių arbitrą.

Imago / Scanpix nuotr./Xavi ir teisėjas Istvanas Kovacs
Imago / Scanpix nuotr./Xavi ir teisėjas Istvanas Kovacs

„Teisėjas buvo labai blogas. Pasakiau jam, kad jis buvo nelaimė. Jis nužudė šią dvikovą. Nemėgstu kalbėti apie teisėjus, bet reikia tai pasakyti“, – rėžė „Barcelona“ vairininkas, atsiprašęs už savo protrūkį.

„Tai – mano klaida. Mano kaltė“, – pridūrė Xavi, šį sezoną itin dažnai baudžiamas raudonomis kortelėmis ir Ispanijos čempionate.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Xavi
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Xavi

Tuo metu du įvarčius Barselonoje įmušęs Kylianas Mbappe džiaugėsi patekimu į pusfinalį.

„Svajoju apie triumfą Čempionų lygoje su Paryžiaus klubu. Didžiuojuosi vilkėdamas PSG marškinėlius nuo pirmos dienos čia“, – kiek netikėtai dėstė K.Mbappe, siejamas su persikėlimu į Madrido „Real“ po šio sezono.

„Mūsų laukia dar vienas žingsnis iki finalo, tad privalome išlikti ramūs. Įveikėme puikią komandą šį vakarą“, – džiaugėsi PSG puolėjas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylianas Mbappe
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kylianas Mbappe

„Kalbant apie R.Araujo raudoną kortelę – nemačiau to epizodo, tačiau sutinku, kad nuo to momento mums buvo lengviau, o „Barcelona“ ekipai – sunkiau. Bet mes nuostabiai pradėjome rungtynes, kontroliavome kamuolį. „Barca“ pirmą sykį nubėgo į ataką ir įmušė įvartį. Tai nebuvo teisinga, tačiau mes nekeitėme dėl to savo žaidimo. Labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi savo komanda“, – teigė PSG strategas Luisas Enrique, pridūręs, kad jo auklėtiniai būtų laimėję ir be raudonos kortelės.

L.Enrique taip pat palinkėjo Xavi pakeisti nuomonę ir likti prie „Barcelona“ komandos vairo, tačiau šis atkirto „ne“ į abu šiuos teiginius.

Priminsime, jog Xavi sausio pabaigoje pareiškė pasitrauksiantis iš „Barcelona“ vyr. trenerio pareigų po šio sezono. Tiesa, po tokių žodžių jo auklėtiniai buvo surengę įspūdingą spurtą – nepralaimėję 13 rungtynių iš eilės, kol šios serijos antradienio vakarą nenutraukė PSG ekipa.

UEFA Čempionų lygos pusfinalyje Paryžiaus klubas susitiks su Dortmundo „Borussia“, kuris bendru rezultatu 5:4 pranoko Madrido „Atletico“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius