Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neymaras treniruotėje susimušė su nauju komandos draugu

„Barcelona“ žvaigždė Neymaras treniruotės metu susimušė su komandos naujoku Nelsonu Samedo, kai portugalas grubiai sustabdė brazilo prasiveržimą su kamuoliu.
Neymaras
Neymaras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įvairios pasaulio žiniasklaidos priemonės praneša, kad Neymaras ir N.Semedo gerokai apsistumdė, tačiau pirmasis konfliktą užbaigė komandos naujokas.

Neymaras bandė ir toliau aiškintis santykius su komandos draugu, tačiau brazilą sustabdė vienas „Barcos“ kapitonų Sergio Busquetsas. Įsiutęs Neymaras į šoną numetę treniruočių marškinėlius ir paliko treniruotę.

Nėra visiškai aišku, kas nutiko tarp žaidėjų, tačiau „Mundo Deportivo“ spėja, kad tai buvo žaidybinis epizodas treniruotėje. N.Semedo yra fiziškai stiprus krašto gynėjas, tad kažkoks jo veiksmas galėjo supykdyti Neymarą.

VIDEO: Pelea de Neymar con Nelson Semedo

Šis incidentas dar labiau paskatino kalbas apie galimą puolėjo išvykimą į „Paris Saint-Germain“. Ispanijos spauda Neymaro išvykimo galimybe vertina net 90 procentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius