Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio futbolo pasaulyje – neapykantos protrūkis: legionieriai išvadinti gaidžiais

Panevėžio sporto pasaulyje – išpuolis. Neseniai vėl į futbolo pasaulį sugrįžusios istorinės šio miesto komandos „Ekrano“ sirgalius užsipuolė kitos Panevėžio ekipos „Panevėžys“ legionierius – kolumbietį Sebastianą Vazquezą ir portugalą Rafaelą Floro, rašo „Jūsų Panevėžys“.
Įžeisti „Panevėžio“ legionieriai
Įžeisti „Panevėžio“ legionieriai / jp.lt nuotr.

Publikacijoje teigiama, kad incidentas įvyko vienoje Panevėžio degalinėje. „Ekrano“ ultrų grupės atstovas Tomas Kuzminskas ne tik užsipuolė futbolininkus, bet ir išvadino juos gaidžiais. Išpuolį surengęs vyras yra Panevėžyje gerai žinomo kavinės „Mėsmalė“ savininkas.

„Įžeidžiantis vaizdo įrašas socialiame tinkle „Facebook“ buvo patalpintas ketvirtadienio naktį. Jį į savo profilį galimai įkėlė panevėžiečiams gerai žinomos kavinės „Mėsmalė“ savininkas Tomas Kuzminskas. Beje, įraše greičiausiai skamba paties T.Kuzminsko balsas. Tiesa, šiandien vaizdo įrašo T.Kuzminsko paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ jau nebėra – jis ištrintas“, – rašo „Jūsų Panevėžys“.

JP kalbintas „Panevėžio“ vadovas Bronius Vaitiekūnas įsitikinęs, kad tokiu būdu skatinama neapykanta.

„Negalima taip elgtis, juolab kad futbolininkai užsieniečiai, bet, manau, kad vienas jų puikiai suprato tekstą, nes jau antrus metus gyvena Lietuvoje. Yra šiek tiek ir pramokęs lietuvių kalbą“, – „Jūsų Panevėžys“ cituoja klubo vadovą.

B.Vaitiekūno teigimu, klubas dėl išpuolio žada kreiptis į policiją.

Priminsime, kad „Panevėžys“ rungtyniauja stipriausiame šalies divizione A lygoje, tuo tarpu „Ekrano“ vardas šiemet futbolo padangėje vėl atsirado po to, kai istorinio klubo skolas galiausiai išpirko trečiajame pagal pajėgumą šalies divizione rungtyniaujančio „Aukštaitijos“ klubo atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius