-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pasaulio čempionatą išvyksta 15min žurnalistas: sirgalių laukia išskirtinio turinio fiesta

Didžiausias metų sporto renginys – pasaulio futbolo čempionatas prasideda sekmadienį Katare, o iš ten 15min skaitytojams ir žiūrovams įspūdžius perteiks mūsų sporto žurnalistas Marius Bagdonas.
Marius Bagdonas
Marius Bagdonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasaulio futbolo žvaigždės rengiasi svarbiausių varžybų startui.

Nuo lapkričio 20 dienos iki gruodžio 18 dienos vyksiantį čempionatą pradeda 32 komandos, žaisiančios aštuoniuose stadionuose. Juose bus ir žurnalistas Marius Bagdonas, tapsiantis 15min akimis ir ausimis populiariausioje futbolo šventėje.

„Marius dėl futbolo yra išmaišęs daugybę šalių, jis ir per savo atostogų keliones sugeba atsirasti įvairaus lygio rungtynėse, nustebindamas draugę, – sakė 15min sporto redaktorius Kęstas Rimkus. – Į pasaulio čempionatą patekti sunkiau, mūsų žiniomis, Katare yra akredituoti tik dviejų Lietuvos redakcijų atstovai, smagu, kad vienas jų bus Marius, galėsiantis papasakoti įdomių futbolo istorijų.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kataras ruošiasi pasaulio futbolo čempionatui
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kataras ruošiasi pasaulio futbolo čempionatui

O įdomybių Katare netrūks.

„Kaip įprasta, pasaulio futbolo čempionatai neapsieina be įvairių kontroversijų, bet šis Katare, panašu, jog pranoks bet kurį ankstesnįjį, – sakė šeštadienį į Katarą iškeliaujantis M.Bagdonas. – Beprecedentės sumos, išleistos stadionų statyboms, tūkstančiais skaičiuojamos darbuotojų mirtys, nesiliaujantys žmogaus teisių pažeidimai, nulėkusi FIFA prezidento Seppo Blaterio galva... Nuo tos dienos, kai mažytė dykumos valstybė buvo pasirinkta 2022-ųjų pasaulio čempionato šeimininke, praėjo dvylika metų, bet abejonės, jog viską lėmė šalti ir dideli pinigai, taip ir neišsisklaidė. 15min skaitytojai ir žiūrovai galės iš arti įvertinti, ar buvo verta.“

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Marius Bagdonas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Marius Bagdonas

15min jau pradėjo pristatyti visas pasaulio čempionato grupes ir ruošia daugiau įdomių straipsnių artimiausiomis dienomis.

Pasaulio čempionato metu kas rytą karščiausios aktualijos bus aptariamos išskirtinėje turnyrui skirtoje laidoje „Futbolo mėnuo“ bei tradicinėje savaitinėje laidoje „Skrieja kamuolys“.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: karštas A lygos finišas, C.Ronaldo kaprizai ir FIFA pasaulio čempionato prognozės

Aurimo Tamulionio ir Manto Krasnicko vedamoje tiesioginėje laidoje „Futbolo mėnuo“ bus ir šalies futbolo asmenybių įžvalgos, ir M.Bagdono pasijungimai su naujausiais įspūdžiais iš Kataro, o žiūrovai turės galimybę laimėti laidos prizus.

15min komanda rengia ir daugiau informacijos bei atrakcijų skaitytojams, norintiems įsitraukti į didžiausią futbolo fiestą.

Visas pasaulio futbolo čempionato naujienas kviečiame sekti specialiame 15min puslapyje „Futbolo mėnuo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius