-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 08 30 /2017 08 31

Paskutinė perėjimų lango diena – rinka kaista, gandai įdomėja

Rugpjūčio 31-oji yra paskutinė diena iki Europos futbolo perėjimų lango užsidarymo. Taigi iki lemiamos minutės liko tik kiek daugiau negu para. 15min pristato jums svarbiausius jau įvykusius sandėrius ir įdomiausius gandus.
Renato Sanchesas
Renato Sanchesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Fernando Llorente yra medžiojamas „Tottenham“ klubo, kuris nori turėti patikimą dublerį Harry Kane'ui. „Swansea“ rungtyniaujantis ispanas praėjusį sezoną EPL pelnė 15 įvarčių.

Riyadas Mahrezas greičiausiai paliks „Leicester“ ekipą. Pastarasis už žaidėją siūlytas sandėris klubą pasiekė prieš tris savaites iš „Roma“ klubo ir siekė 32 mln. svarų, tačiau lapės savo žaidėją vertina didesne suma.

Alexis Sanchezas itin domina „Manchester City“ klubą, tad jo ateitis „Arsenal“ tikrai miglota. Londono ekipos ir čiliečio sutartis baigsis jau po šio sezono.

Danny Drinkwateris pateikė oficialų prašymą būti parduotas. „Leicester City“ klubo saugas itin domina „Chelsea“ ir trenerį Antonio Conte.

Shkodranas Mustafi tik prieš metus prisijungė prie „Arsenal“ klubo, tačiau gali išvykti jau šią vasarą. Londono ekipa išnuomos vokietį Milano „Inter“ arba kuriam kitam klubui.

Įvykę sandėriai

Renato Sanchesas pagal vienerių metų nuomos sutartį iš Miuncheno „Bayern“ ekipos keliasi į „Swansea City“.

Serge'as Aurier paliko PSG ekipą ir prisijungė prie „Tottenham“. Su Dramblio Kaulo Kranto rinktinės žaidėju pasirašyta sutartis iki 2022 metų. Londono ekipoje jis pakeis į „Manchester City“ išvykusį Kyle'ą Walkerį.

Alexas-Oxlade'as Chamberlainas paliko „Arsenal“ ekipą ir už 40 mln. svarų išpirką prisijungė prie „Liverpool“. Plačiau čia.

Grzegorzas Krychowiakas pagal vienerių metų nuomos sutartį prisijungs prie „West Bromwich“ ekipos. Lenkas tik prieš sezoną papildė PSG ekipą.

Buvęs „Manchester United“ žaidėjas Nani vienerių metų nuomai su išpirkimo galimybe prisijungė prie Romo „Lazio“ ekipos. Portugalas praėjusį sezoną žaidė „Valencia“ gretose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius