Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinių akimirkų šūvis: „Arsenal“ išplėšė tašką namuose

Londono „Arsenal“ komanda stebuklingai išsigelbėjo ir išplėšė tašką rungtynėse namuose, kuriose 2:2 sužaidė su „Crystal Palace“.

Į priekį aikštės šeimininkus jau 8-ąją minutę Pierre'as-Emerickas Aubameyangas, o pirmajame kėlinyje daugiau įvarčių nekrito.

Puikiai po pertraukos į aikštę grįžo „Crystal Palace“, kurie nubaudė varžovus už šiurkščią klaidą savo aikštės pusėje – 50-ąją minutę mušė Christianas Benteke.

„Arsenal“ puolė, tačiau dar kartą praleido, kai greitos atakos smaigalyje 73-ąją minutę atsidūrė Odsonne'as Edouardas ir pasiuntė kamuolį į tinklą nuo skersinio.

Vis dėlto trijų taškų svečiams iškovoti nepavyko. Teisėjas pridėjo keturias minutes antrajame kėlinyje, tačiau leido surengti paskutinę ataką „Arsenal“ komandai.

Visa „Crystal Palace“ ekipa gynėsi baudos aikštelėje, tačiau vartininko atmuštą kamuolį pirmas surado Alexandre'as Lacazette'as, išlyginęs rezultatą.

Su 11 taškų „Arsenal“ yra vos 12-oje vietoje „Premier“ lygoje, „Crystal Palace“ turi 8 taškus ir žengia 14-oje pozicijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius