Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patrice'as Evra: „Mes gerbiame Islandijos rinktinę“

Prancūzijos ir Islandijos rinktinės sekmadienio vakarą susitinka „Euro 2016“ turnyro ketvirtfinalyje. Nors varžovas ne iš pačių galingųjų, tačiau patyręs prancūzų gynėjas Patrice'as Evra patikino, kad šeimininkai gerbia islandus.
Patrice'as Evra
Patrice'as Evra / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes tikrai gerbiame Islandijos rinktinę, tačiau tai nereiškia, kad galvojame, jog negalime jų įveikti.

Žmonės kalba apie jų tolimus išsimetimus iš užribio, tačiau islandai sugeba ne tik tai. Tai yra gera komanda, kuri moka žaisti gerą futbolą ir pateko jie čia tikrai neatsitiktinai“, – prieš rungtynes sakė P.Evra.​

Prancūzai šiame čempionate jau kelis kartus turėjo vytis savo varžovus. Tai atsitiko ir aštuntfinalyje su Airija, kur prancūzai galiausiai nugalėjo 2:1.

„Mes esame truputį bepročiai, nuolat save gąsdiname. Jei ir toliau taip žaisime, galime kito etapo ir nepasiekti. Turime nustoti vytis varžovus ir patys imtis iniciatyvos“, – savo komandą drąsino prancūzas.

Tuo tarpu Anglijos rinktinę iš čempionato jau išmetusių islandų treneris Heimiras Hallgrimssonas teigė, kad Islandija šeimininkams dar neparodė geriausio savo žaidimo.

VIDEO: „Euro 2016“ ketvirtfinalio apžvalga: Prancūzija – Islandija

„Manau, kad sutiksite su manimi, jog čempionato eigoje mes žaidžiame vis geriau ir geriau. Mes dar neparodėme geriausio savo žaidimo.

Mūsų ir prancūzų situacija yra visiškai skirtinga – Prancūzija negali pralaimėti. Jiems tai būtų tragedija, o Islandijos žmonės mumis didžiuotųsi net ir po nesėkmės. Žinome, esame realistai. Galima sužaisti geriausias gyvenimo rungtynes, bet vis tiek pralaimėti prieš tokią komandą kaip Prancūzija“, – kalbėjo islandų treneris.

VIDEO: Maža, bet nepaprasta šalis: įdomūs faktai apie Islandiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius