Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 11 26 /15:40

Pergalių kalvis V.Čeburinas ir toliau dirbs Marijampolėje

Du kartus iš eilės A lygos čempionų titulą Marijampolei padovanojęs Vladimiras Čeburinas lieka prie „Sūduvos“ vairo. Su specialistu iš Kazachstano pasirašyta vienerių metų sutartis.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Apie V.Čeburino likimą klubas pranešė uždaroje narių grupėje. Pirmieji šią informaciją paskelbė 15min. Netrukus po to tai oficialiai patvirtino ir klubas.

Dvejus metus iš eilės A lygą laimėjęs ir Europos taurės atrankos lemiamą etapą pasiekęs V.Čeburinas buvo didžiausias čempioniškos „Sūduvos“ nežinomasis.

15min žiniomis, stabilumą ir gerus rezultatus Suvalkijoje demonstravęs V.Čeburinas sulaukė dėmesio iš gimtojo Kazachstano, bet vis tiek nusprendė likti Marijampolėje.

„Sutarėme, kad per lapkričio mėnesį priimsim sprendimą“, – dar visai neseniai duodamas interviu 15min sakė „Sūduvos“ direktorius Karolis Skinkys.

Tuomet jis prisipažino, kad jei nutiktų taip, kad V.Čeburinas Marijampolei ištartų „ne“, Lietuvos čempionai turi ir kitų variantų. Tiesa, su galimais įpėdiniais kontaktuota nebuvo, nes prioritetas teiktas komandą į kitą lygį pakylėjusiam 53-ejų treneriui.

V.Čeburinas Marijampolėje dirba nuo 2016 metų rugsėjo. Anksčiau jis vadovavo gimtinės Kokšetau „Okžetpes“ ir Karagandos „Šachtior“ ekipoms, o 2014-aisiais treniravo Pakruojo „Kruoją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius