Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Ispanijos supertaurės rungtynių Cristiano Ronaldo džiaugėsi trofėjumi, o Tito Vilanova didžiavosi savo futbolininkais

Po Ispanijos supertaurės finalo antrųjų rungtynių, kuriose Madrido „Real“ futbolininkai 2:1 palaužė valandą su dešimt žaidėjų rungtyniavusią „Barcelona“, geriausias mačo žaidėjas Cristiano Ronaldo netvėrė džiaugsmu.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Turime deramai atšvęsti šį trofėjų. Esu be galo laimingas, nes sužaidėme puikias rungtynes, kurias turėjome laimėti didesniu skirtumu. Turėjome begalę progų, tačiau jų neišnaudojome. Nepaisant to, pergalė mums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi – to mums labai reikėjo“, – kalbėjo „Los Blancos“ lyderis.

Primename, kad „Real“ po dviejų turų Ispanijos pirmenybėse turi vos tašką ir net penkiais atsilieka nuo pirmaujančios „Barcelona“.

„Pakėlėme savo žaidimą į aukštesnį lygį – tai turime išlaikyti ir „La Liga“ pirmenybėse. Nebegalime klysti, nes „Barcelona“ yra stipri komanda ir to neatleis. Dominavome tik pirmame kėlinyje, o vėliau pavargome – tai reiškia, kad dar turime daug dirbti“, – savikritiškas išliko C.Ronaldo.

Tuo tarpu pralaimėjusios ekipos treneris Tito Vilanova išliko optimistiškas ir bandė pakelti savo futbolininkų ūpą: „Didžiuojuosi savo komanda, kuri žaisdama dešimtiese sugebėjo sukurti daug pavojingų progų. Varžovų įvarčiai krito po klaidų mūsų gynyboje – nemanau, kad buvome silpnesni.“

Anot katalono, komanda privalo kuo greičiau užmiršti šias rungtynes ir ruoštis tolesnėms „La Liga“ kovoms.

„Šios rungtynės mūsų tolimesniam sezonui neturės jokios įtakos“, – tvirtino T.Vilanova.

Apie pozityvius dalykus buvo linkęs kalbėti ir „Barcelona“ saugas Andresas Iniesta, kuris taip pat išskyrė komandos kovingumą ir sugebėjimą nepasiduoti net esant mažumoje.

„Antrasis kėlinys priklausė mums, tad trofėjų iškovoti galėjo abi komandos. Deja, mes neišnaudojome savo progų, tačiau nepasidavėme ir kovojome iki pabaigos. Sveikinu „Real“ su iškovotu titulu“, – po rungtynių nosies nenukabino A.Iniesta.

„Karališkojo“ klubo trenerio asistentas Aitoras Karanka pažymėjo, kad mačo rezultatas neatspindi rungtynių eigos ir „Real“ turėjo laimėti didesniu skirtumu. J.Mourinho padėjėjas taip pat sveikino po traumos į rikiuotę grįžusi Pepe, kuris, anot A.Karankos, yra itin svarbus gynybos ramstis.

„Real“ vartininkas ir kapitonas Ikeras Casillasas teigė, kad jo ekipa pergalę iškovojo pelnytai ir gyrė savo kolegą, „Barcelona“ vartininką Victorą Valdesą: „Mes turėjome daugybę progų, tačiau V.Valdesas vartus gynė fenomenaliai“.

„Barcelona“ ilgai žaidė su dešimt žaidėjų, tačiau kovojo, o rungtynių pabaigoje parodė savo profesionalumą“, – apie epizodą, kuomet pasibaigus mačui katalonų futbolininkai liko aikštėje ir stebėjo amžinų varžovų triumfą, kalbėjo I.Casillasas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius