-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pergalės Vilniuje Šiaurės Airijos žiniasklaida triumfuoja – to neregėjome 14 metų

Šiaurės Airijos futbolo visuomenė lengviau atsikvėpė. Pergalė Vilniuje šios šalies rinktinei leido vėl susigrąžinti viltis pakovoti dėl vietos 2022-ųjų pasaulio futbolo čempionate, o svarbiausia – vėl pajausti įvarčio skonį.
Lietuva – Šiaurės Airija
Justas Lasickas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Keturis – tiek įvarčių ketvirtadienio vakarą į Lietuvos rinktinės vartus sumušė Iano Baraclougho vyrai.

Tai buvo pirmieji airių taiklūs smūgiai šioje atrankos kampanijoje. Keturis įvarčius ši Britų salų komanda pastarąjį kartą mušė prieš 14 metų – 2017-ųjų kovą, kai irgi 4:1 pranoko Lichtenšteiną.

„Vyrai buvo labai vieningi ir puikūs. Nors turėjome labai rimtų nuostolių, sugebėjome susitelkti ir kantriai dirbdami pasiekėme rezultatą“, – po pergalės Vilniuje džiaugėsi airius treniruojantis anglas I.Baracloughas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ianas Baracloughas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ianas Baracloughas

Į Vilnių svečiai atvyko be kelių ryškių savo žvaigždžių, žaidžiančių Anglijos „Premier“ lygoje ir antro kėlinio viduryje vaikščiojo peilio ašmenimis, kai po VAR peržiūros į jų vartus buvo skirtas baudinys.

Tačiau Arvydas Novikovas galimybe išlyginti rezultatą nepasinaudojo, o po to svečiai dviem įvarčiais įtvirtino savo sėkmę ir užbaigė mūsiškių kančią.

„Prieš šias rungtynes sunku buvo prognozuoti, jog komanda sugebės įmušti net keturis įvarčius. Šis rezultatyvus šėlsmas gerokai pakėlė kovinę vyrų dvasią prieš artėjantį svarbų mačą namuose su Šveicarija“, – penktadienį pažymi „Belfast Telegraph“.

„Aikštėje mačiau tikrą komandą, kuri surengė puikų pasirodymą. Privalome tokie pat išlikti ir draugiškame mače su estais bei vėliau vyksiančioje akistatoje su šveicarais“, – kalbėjo I.Baracloughas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius