-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Potencialiems Cesco Fabregaso pirkėjams „Barcelona“ rodo duris

„Nė nesvarsčius atmesti bet kokį pasiūlymą už Cescą Fabregasą“ – tokią instrukciją „Barcelona“ sporto sekcijos vadovams pateikė vyriausiasis komandos treneris Tito Vilanova.
Cescas Fabregasas
Cescas Fabregasas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot Katalonijos sporto žiniasklaidos, „Barcelona“ nesiruošia paleisti vieno iš savo jaunimo akademijos auklėtinių į jokį kitą klubą. Keisti komandos netrokšta ir pats C.Fabregas.

Praėjusiame sezone saugas dažnai būdavo kritikuojamas dėl pernelyg menko indėlio į ekipos pergales, tačiau „Barcelona“ strategui T. Vilanovai tokios kalbos – nė motais. Strategas nuolat viešai užstodavo C.Fabregasą, o dabar, anot dienraščio „El 9“, treneris jau nurodė klubo sporto sekcijai nesileisti į jokias derybas su potencialiais saugo pirkėjais ir bėt kokį pasiūlymą atmesti jo nė nesvarsčius.

Pastaruoju metu žiniasklaidoje nuolat apstu gandų, jog galimybėmis įsigyti C.Fabregasą domisi trenerį pakeitęs „Manchester United“ klubas, neapsieita ir be spėlionių, kad futbolininkas gali grįžti į Londono „Arsenal“.

Anglijoje leidžiamas bulvarinis dienraštis „The Sun“ net įvardino sumą, kurią „Manchester United“ neva yra pasiryžęs pakloti už Katalonijos klubo saugą – 47 milijonai eurų.

Turint omenyje, kad „Barcelona“ už futbolininką Londono „Arsenal“ ekipai sumokėjo 29 milijonus eurų, tokios žinios kelia šypseną, pažymi „El 9“.

Niekur išvykti neketina ir pats C.Fabregasas. Žaidėjas šiuo metu kartu su Ispanijos rinktine ruošiasi Konfederacijų taurės turnyrui ir praėjusią savaitę žinias apie galimą persikėlimą į kitą komandą pavadino „nevykusiais prasimanymais“.

„Kažkas skleidžia žinias apie tai, jog aš galiu išvykti? Esu laimingas „Barcoje“ ir planuoju čia žaisti dar daug metų. Daugiau neturiu ką pasakyti“, – interviu radijo stočiai „RAC 1“ tvirtino katalonas.

Per dvejus metus „Barcelona“ klube C.Fabregas iš viso sužaidė 96 oficialius susitikimus, kuriuose pelnė 29 įvarčius ir atliko 30 rezultatyvių perdavimų komandos draugams.

Su Katalonijos klubu saugas turi sutartį, galiojančią iki 2016 metų vasaros, o joje numatyta išpirka siekia 200 milijonų eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius