Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygoje – drama iki paskutinių sekundžių ir pergalingas „Man Utd“ baudinys

Trečiasis Anglijos „Premier“ lygos turas prasidėjo nuožmia „Brighton“ ir „Manchester United“ vienuolikių dvikova, kurią po tikros dramos per pridėtą antrojo kėlinio laiką ir jau nuaidėjus finaliniam teisėjo švilpukui rezultatu 3:2 laimėjo „raudonieji velniai“.
„Manchester United“ švenčia lemiamą Bruno Fernandeso baudinį
„Manchester United“ švenčia lemiamą Bruno Fernandeso baudinį / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusiame ture skaudų antausį nuo Londono „Crystal Palace“ gavusiems Ole Gunnaro Solskjaerio auklėtiniams išvyka į Braitoną prasidėjo nesėkmingai – 40 min. po Bruno Fernandeso pražangos baudos aikštelėje 11 metrų baudinį realizavo Nealas Maupay'us, kuriam tai buvo jau trečiasis įvartis naujajame „Premier“ lygos sezone.

Visgi gerą bangą pagavusiems šeimininkams kėlinio aukšta nata pabaigti nepavyko – 43 min. kamuolys nuo Lewiso Dunko kojų įskriejo į savus vartus.

Komandoms sugrįžus į aikštę po pertraukos daug darbo turėjo ne tik rungtynių arbitras, bet ir VAR sistema.

52 min. Marcusas Rashfordas svečius išvedė į priekį, tačiau po VAR peržiūros įvartis buvo neįskaitytas – talentingasis anglas buvo nuošalėje.

Tiesa, įvarčio kvapą užuodęs M.Rashfordas netrukus galėjo triumfuoti. Vos po trijų minučių puolėjas tarsi treniruotėje klaidingais judesiais keletą kartų paguldė varžovų gynėją ir susikūręs puikią progą pasižymėjo – 2:1.

Siekdami išlyginamojo įvarčio „Brighton“ futbolininkai turėjo nuryti keletą labai karčių piliulių – kartą smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į dešinį virpstą, kartą – į vartų skersinį.

Galiausiai 90+5 min. Solomonas Marchas rezultatą išlygino, tačiau galutinį žodį šiame mače jau nuaidėjus finaliniam teisėjo švilpukui tarė VAR sistema ir jos nuosprendis skirti 11 metrų baudinį į šeimininkų vartus – „Man Utd“ lyderis Bruno Fernandesas 90+10 min. jį realizavo bei atvedė savo klubą į dramatišką pergalę.

Tai buvo pirmieji „raudonųjų velnių“ taškai šiame „Premier“ lygos sezone. „Brighton“ futbolininkai per pirmuosius tris turus pergale džiaugėsi vieną sykį.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius