Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos futbolininkas ištrūko iš karantino Ispanijoje, kad spėtų į B.Jelcino proanūkės gimtadienį

Rusijos rinktinės puolėjas Fiodoras Smolovas grubiai nusižengė karantino taisyklėms Ispanijoje. Vigo „Celta“ klubui atstovaujantis futbolininkas nepaklausė instrukcijų nepalikti šalies per koronaviruso pandemiją ir privačiu lėktuvu išskrido į gimtinę.
Fiodoras Smolovas
Fiodoras Smolovas / „Scanpix“ nuotr.

Staigiai išvykti iš Ispanijos į Rusiją 30-metis F.Smolovas sugalvojo ne be reikalo – gimtinėje jo laukė 18-ąjį šventusi sužadėtinė Marija Jumaševa.

Įdomu tai, kad ji yra buvusio Rusijos prezidento Boriso Jelcino proanūkė.

„Žaidėjas pakartotinai prašė leidimo vykti į Rusiją dėl asmeninių priežasčių, – Ispanijos leidiniui AS teigė klubo šaltinis. – Klubas negalėjo jam jo suteikti, nes to neleido „La Liga“. Vis dėlto jis pranešė, kad išvyko ir pažadėjo, kad sugrįš vos sutvarkęs asmeninius reikalus.“

Dar praėjusią savaitę F.Smolovas atrodė susitaikęs su situacija ir neketino vykti į Rusiją.

„Man sekasi gerai, apie nieką negalvoju ir susitaikau su situacija“, – kalbėjo rusas, vos po kelių dienų sėdęs į privatų lėktuvą ir palikęs nuo koronaviruso dūstančią šalį – Ispanijoje dėl COVID-19 mirė jau per 12 tūkst. žmonių.

„Celta“ klubas į Ispanijos spaudos antraštes dėl „bėglio“ pateko ir anksčiau, kai puolėjas Pione Sisto taip pat nepaklausė draudimo išvykti bei automobiliu išvažiavo į savo gimtinę Daniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius