-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skandalas futbolo pasaulyje – Neymaras kaltinamas išprievartavimu

Naujos karjeros stotelės ieškantis Neymaras susidūrė su rimtais teisiniais nemalonumais. Brazilijos rinktinės ir Paryžiaus „Saint Germain“ klubo puolėjas yra kaltinamas išprievartavimu.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

San Paulo mieste pateiktame kaltinime moteris teigia, kad buvo išprievartauta garsaus futbolininko Paryžiuje, kur jis žaidžia PSG klube.

Šiuo metu futbolininkas kartu su Brazilijos rinktine rengiasi „Copa America“ turnyrui.

Moteris, kuris neatskleidžia savo tapatybės, policijai teigė, kad su garsiu futbolininku susitarė susitikti per socialinį tinklą „Instagram“.

Jis jai nupirko bilietą iš San Paulo į Paryžių ir apgyvendino viešbutyje „Hotel Sofitel Paris Arc Du Triomphe“.

Moteris teigė, kad gegužės 15 dieną Neymaras į viešbučio kambarį grįžo girtas ir privertė ją lytiškai santykiauti, nors ji prieštaravo.

Po incidento praėjus dviems dienoms moteris sugrįžo į Braziliją, neįregistravusi užpuolimo, nes bijojo bendrauti su vietos policija.

Pats futbolininkas kaltinimus griežtai neigia ir išplatino oficialų pranešimą: „Šios naujienos nustebino, bet nebuvo visiškai netikėtos, nes prieš kelias dienas Neymarą šantažavo advokatas, kuris atstovauja moteris interesus. Visi įrodymai apie šantažą ir neįvykusį išprievartavimą bus pateikti policijai.“

Brazilijos televizijai įvykį komentavo Neymaro tėvas Neymaras dos Santosas: „Akivaizdu, kad tai buvo spąstai. Jeigu mes neįrodysime savo teisybės, bus sniego gniūžtės efektas. Jeigu reiks, mes parodysime Neymaro ir šios merginos susirašinėjimus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius