Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaudžią nesėkmę sugėręs L.Messi: „Liūdna, nes žaidėme tikrą gerą mačą“

2020-ieji vos prasidėjo, tačiau jau aišku, kad Lionelis Messi ir „Barcelona“ šiemet visų galimų titulų neiškovos. Persvarą likus 10 minučių iki rungtynių pabaigos dar turėję katalonai pralaimėjo Ispanijos Supertaurės pusfinalio akistatą prieš Madrido „Atletico“ ir tik iš žiūrovų pozicijų stebės finale vyksiančią „atletų“ kovą prieš Madrido „Real“.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

„Barca“ dėl pralaimėjimo gali kaltinti tik pati save.

Po 62-ąją minutę pelnyto Antoine'o Griezmanno įvarčio katalonai pirmavo 2:1, o dar po 10 minučių skirtumas galėjo ir padvigubėti, kai įvartį įmušė ir Gerardas Pique.

Vis dėlto teisėjas su VAR sistemos pagalba katalono tikslų smūgį atšaukė, o netrukus savo fantastišką sugrįžimą pradėjo „Atletico“ futbolininkai.

Alvaro Morata pasinaudojo „Barca“ vartininko Neto pražanga baudos aikštelėje ir realizavęs baudinį 82-ąją minutę rezultatą išlygino, o Angelis Correa dar po keturių minučių jį ir persvėrė, išplėšdamas Ispanijos sostinės ekipai bilietą į Supertaurės finalą.

Pirmąjį „Barcelona“ įvartį šiose rungtynėse pelnęs Lionelis Messi po nesėkmės buvo itin nusivylęs.

„Liūdna, nes žaidėme tikrai gerą mačą, – kalbėjo argentinietis. – Tai buvo rungtynės, kuriose turėjome visišką kontrolę, bet suteikėme varžovams šansą pabaigoje ir dėl to nudegėme.

Pralaimėti sunku, ypač kai tai įvyksta tuomet, kai kovoji dėl titulo. Norėjome šio trofėjaus, bet dabar turime nebesigręžioti atgal ir žiūrėti į priekį.“

Kaip ir po daugelio pastarųjų metų „Barca“ nesėkmių, daugiausiai kritikos po pralaimėjimo sulaukė katalonų strategas Ernesto Valverde.

Šįkart jis labiausiai buvo kritikuojamas dėl vėlyvų keitimų, taip ir neįnešusių teigiamo postūmio komandos žaidime.

Vis dėlto L.Messi po pralaimėjimo užstojo ekipos vairininką.

„Kai pralaimi ir neįvykdai savo tikslų, normalu, kad žmonės ima šnekėti apie pokyčius. Visgi dabar turime išlikti vieningi, būti stiprūs ir judėti į priekį, – sakė „Barca“ lyderis. – Dirbsime, kad pagerintume savo žaidimą. Esame lygos lyderiai, bet norėdami pasiekti titulą, turėsime žaisti dar geriau.“

Supertaurės finalo mūšis tarp „Real“ ir „Atletico“ vyks sekmadienį 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius