Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: Neymaro vaidyba, įspūdinga belgų ataka ir anglų šansai

Devynioliktoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie ne tokius jau įspūdingus Neymaro aktorinius sugebėjimus, svarbią Belgijos rinktinės pergalę paskutinę sekundę ir Anglijos šansus pagaliau laimėti pasaulio čempionato aštuntfinalio rungtynes.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Neymaras buvo išrinktas geriausiu Brazilijos ir Meksikos rungtynių žaidėju, bet po mačo kalbėta ne tik apie jo žaidimą, bet ir apie įžūlią vaidybą. Kodėl ši žvaigždė taip maivosi?

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda antradienį aiškinasi, kiek Neymaro asmenyje yra Steveno Seagalo, o kiek – Marlono Brando, žavisi lemiama Belgijos rinktinės ataka ir draugiškai juokiasi iš piktdžiugiško Mariaus Bagdono monologo apie anglus.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: Neymaro priepuoliai ir vienas piktas monologas apie anglus

Studijoje – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, komikas Paulius Ambrazevičius ir 15min žurnalistai Gintaras Radauskas bei jau minėtas M.Bagdonas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“ ir „Spotify“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius