Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutarties su komanda nenorintis pratęsti Victoras Valdesas šiemet „Barcelona“ klubo dar nepaliks

Ilgametis Ispanijos čempionės „Barcelona“ vartininkas Victoras Valdesas penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje atskleidė, kad šią vasarą Katalonijos klubo palikti dar nesiruošia.
„Barcelona“ komandos vartinininkas Victoras Valdesas
„Barcelona“ komandos vartinininkas Victoras Valdesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo 2002-ųjų pagrindinėje „Barcelona“ klubo komandoje rungtyniaujantis 31-erių metų vartininkas jau anksčiau buvo pranešęs, kad nepratęs kitą vasarą pasibaigsiančios sutarties su Katalonijos ekipa.

Nors spauda jau kurį laiką ieškojo „Barcai“ naujo vartininko, o V.Valdesui naujos komandos, pastarasis penktadienį pranešė, kad dabartiniame klube liks iki sutarties pabaigos.

„Esu skolingas komandos aistruoliams paaiškinimą, kodėl nenoriu pratęsti sutarties. Komanda man davę viską, o Barselona buvo mano namai daugiau nei 20 metų. Vis dėlto šioje komandoje vartininkui tenka didžiulis spaudimas ir aš jaučiuosi itin išsekęs psichologiškai. Jaučiu, kad mano ciklas 2014 m. turi baigtis“, – spaudos konferencijoje kalbėjo V.Valdesas.

Dagiau nei 500 rungtynių vilkėdamas „Blaugrana“ sužaidęs komandos veteranas išsklaidė visas abejones, kad nori didesnio atlyginimo ir teigė, kad pasitraukimas iš komandos su finansais yra visiškai nesusijęs.

„Jaučiuosi pagerbtas, kad klubas visa dar nori, jog likčiau, tačiau tai yra mano galutinis sprendimas. Aš ir toliau su pasididžiavimu vilkėsiu Barcelona marškinėlius – tai darysiu iki paskutinės dienos klube. Manau, kad komandos vadovai turės pakankamai laiko surasti man pamainą“, – teigė vartininkas.

Ilgą laiką kalbėta, kad V.Valdesas turėtų išvykti rungtyniauti į Braziliją arba kitą Pietų Amerikos valstybę, mat jo ilgametė mergina Yolanda Cardona yra iš Kolumbijos. Pora augina du vaikus – 2009 m. gimusį Dylaną ir pernai pasaulį išvydusį Kai.

Pastaruoju metu kalbėta, kad vartininko paslaugomis itin domisi „Monaco“ klubas.

Tuo tarpu „Barcelona“ klubas buvo siejamas su keliais vartininkais: „Barcoje“ jau žaidusiu „Liverpool“ vartų sargu Pepe Reina, „Valencia“ žaidėju Vicente Guaita, Monchengladbacho „Borussia“ žaidžiančiu Marcu Andre ter Stegenu ir Londono „Chelsea“ priklausančiu, tačiau Madrido „Atletico“ jau du sezonus nuomos pagrindais žaidusiu, Thibautu Courtois.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius