Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svarbi pergalė – Vilniaus „Riteriai“ laimėjo bylą prieš M.Maksimovą ir „Vardar“

2017-aisiais iš tuometinių „Trakų“pabėgęs ir vienašališkai sutartį nutraukęs Maksimas Maksimovas sulaukė bausmės. Kaip ir jį priglaudęs Skopjės „Vardar“ klubas. Futbolininkui skirta finansinė bauda bei keturių mėnesių diskvalifikacija, klubui – taip pat finansinė bauda bei uždaryti du perėjimų langai.
Maksimas Maksimovas
Maksimas Maksimovas

„Manau, kad tai ne tik mūsų laimėjimas, tačiau visų mažų klubų, kuriems pajamos iš skautingo ir žaidėjų perėjimų yra viena iš išgyvenimo sąlygų. Noriu pabrėžti, kad mes ne vieną ir ne du kartus bandėme tartis gražiuoju, tačiau „Vardar“ į mus nereagavo“, – FIFA Ginčų sprendimų kolegijos sprendimą komentavo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Priminsime, kad M.Maksimovas į „Trakų“ klubą atvyko 2017-ųjų pavasarį. Po įspūdingo pasirodymo UEFA Europos lygos atrankoje jis atkreipė milžinišką dėmesį iš daugelio klubų nuo minėtos Makedonijos, Čekijos iki Rusijos.

Išvykusiam į Skopję, M.Maksimovui buvo suteikta laikina licencija, kuria jis naudojosi iki šiol. Verta pažymėti, kad Makedonijoje legionierius iš Rusijos pralaimėjo konkurencinę kovą, todėl beveik visą laiką praleido ant atsarginių suolo.

Prieš kelias savaites apie susitarimą su futbolininku pranešė Rygos RFŠ klubas, kuriame debiutavo gegužės pradžioje. Vis tik, panašu, kad ekipą treniruojančiam Valdui Dambrauskui teks ieškoti naujo puolėjo, kai tik rusui įsigalios diskvalifikacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius