Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tarp potencialių „Riterių“ varžovų – tokie klubai kaip „Tottenham“ ar „AC Milan“

Šią savaitę „Derry City“ klubą iš Šiaurės Airijos pirmajame UEFA Europos lygos atrankos etape įveikę sostinės „Riteriai“ jau pirmadienį sužinos antrąjį varžovą europietiškoje kampanijoje. Traukiant būsimo etapo burtus, „Riteriai“ bus tarp neskirstytųjų komandų.
„Riteriai“ – „Derry City“
„Riteriai“ – „Derry City“ / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Labai norėčiau, kad ir vėl žaistumėme namie, nes dabartinėmis sąlygomis kelionės labai apsunkina. Ar man svarbus varžovas? Apie tai mažiausiai galvoju. Jei gausime TOP lygio komandą, be abejo, turėsime nuostabią patirtį, jei gausime kiek silpnesnį varžovą, turėsime daugiau galimybių žengti į kitą etapą“, – fkriteriai.lt sakė vilniečių vyriausiasis treneris Tommi Pikkarainenas.

Antrajame atrankos etape iš viso žais 72 klubai, tarp kurių yra tokie pavadinimai kaip „Tottenham Hotspur“, „Basel“, „Wolfsburg“, Nikosijos „Apoel“, Borisovo „Bate“, Stambulo „Galatasaray“, AC „Milan“ ir daugelis kitų.

Tiesa, burtai „Riteriams“ gali lemti ir kiek žemesnio kalibro klubą. Tarp skirstytųjų yra škotų „Aberdeen“ ir „Motherwell“, bosnių Mostaro „Zrinjski“, Velso „The New Saints“.

Antrajame UEFA Europos lygos atrankos etape nugalėtoją ir vėl lems vienos rungtynės. Kaip ir pirmajame etape, šeimininkų teisę lems burtai.

Riteriai klubo istorijoje į trečiąjį atrankos etapą yra patekę vieną kartą.

Burtų traukimas UEFA būstinėje Nione (Šveicarija) rugpjūčio 31 d. prasidės 14:00 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius